Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak anyámmal? Már...

Mit csináljak anyámmal? Már elegem van belőle!

Figyelt kérdés

Egész nap üvöltözik már több napja! olyan érveket hoz fel ami nem is jogos. sőt nem is igaz. mert, hogy rossz helyre hajtogatom a ruhákat! meg, hogy sose tudom hova kell hajtogatni a ruháit ( 6 szekrénybe tárol 6 féle ruhát ki a halálnak van kedve megfigyelni, hogy melyiket hol) persze már egy csomószor elmondtam neki, hogy összehajtogatom, de akkor az ő ruháit tegye el magának. elmosogatok. próbálok rendet tartani a lakásban. semmi se tetszik neki. valamit mindig felhoz, hogy kézzel mosom a pólóim, meg, szégyelli, hogy a fia vagyok (mert hosszabb hajam van) azt ku*vára lesz*rja, hogy önképzavarom van. még azt se tudja hány éves vagyok. én osztom neki állítólag az észt, amikor csak tűrök, nyelek egész nap ő üvöltözik. ha sütit sütök az a baj. máskor a 250 forintos krumplin üvöltözik, amikor dolgozni nem nagyon megy. (egy év alatt dolgozott két hónapot)

15/f

2013. nov. 3. 15:23
 1/5 A kérdező kommentje:
csodálkozik, hogy minden nap inkább elmegyek itthonról. egész nap még a saját anyámtól is a kritikákat kapom. nekem is sok mindenből elegem van és nem tetszik mégse adok mindennek hangot. nem tetszik, hogy léhűtő és nem dolgozik, de nem lehet neki megemlíteni se mert elkezd magyarázkodni tök oda nem illő dolgokról
2013. nov. 3. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Anyud egyedül nevel téged? A szüleid elváltak?
2013. nov. 3. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
egyedül. elváltak igen. még a bátyám él velünk.
2013. nov. 3. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Sejtettem... Anyukádat valamiféle depresszió gyötri, és te szenveded el ezt az egészet. A lényeg, fogadd el, hogy nem a te hibád, nem neked kell változtatni, hanem neki. Segítségre szorul, egyedülállóként pedig van neki 2 fia, akit el is kell tartani. Ez nem olyan dolog, ami hirtelen jön, hanem szép fokozatosan épül le/veszti el a reményt stb..

talán amit tehetsz az az, hogy mellette állsz és megbeszéled vele. Nem várja el senki, hogy te nyújts neki lelkitámaszt, mert az nem a te feladatod, te a fia vagy és nem a férje. A két szerep pedig nem cserélődhet fel.

Carter

2013. nov. 3. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igazából szoktun beszélgetni sokmindenről (amikor nincs rossz hangulatba és nem üvölt) és úgymond nincs rossz kapcsolatunk(szülő-gyerekként) csak az a rossz amikor napokig kiabál és sokszor nincs is igaza. a depresszión és hasonló dolgokon énis gondolkodtam, mert úgy igazán nincs kivel megbeszélnie a dolgokat. lényegében csak engem tart el mert a bátyám dolgozik szóval ő inkább besegít stb..
2013. nov. 3. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!