Mit csináljak anyámmal? Már elegem van belőle!
Egész nap üvöltözik már több napja! olyan érveket hoz fel ami nem is jogos. sőt nem is igaz. mert, hogy rossz helyre hajtogatom a ruhákat! meg, hogy sose tudom hova kell hajtogatni a ruháit ( 6 szekrénybe tárol 6 féle ruhát ki a halálnak van kedve megfigyelni, hogy melyiket hol) persze már egy csomószor elmondtam neki, hogy összehajtogatom, de akkor az ő ruháit tegye el magának. elmosogatok. próbálok rendet tartani a lakásban. semmi se tetszik neki. valamit mindig felhoz, hogy kézzel mosom a pólóim, meg, szégyelli, hogy a fia vagyok (mert hosszabb hajam van) azt ku*vára lesz*rja, hogy önképzavarom van. még azt se tudja hány éves vagyok. én osztom neki állítólag az észt, amikor csak tűrök, nyelek egész nap ő üvöltözik. ha sütit sütök az a baj. máskor a 250 forintos krumplin üvöltözik, amikor dolgozni nem nagyon megy. (egy év alatt dolgozott két hónapot)
15/f
Sejtettem... Anyukádat valamiféle depresszió gyötri, és te szenveded el ezt az egészet. A lényeg, fogadd el, hogy nem a te hibád, nem neked kell változtatni, hanem neki. Segítségre szorul, egyedülállóként pedig van neki 2 fia, akit el is kell tartani. Ez nem olyan dolog, ami hirtelen jön, hanem szép fokozatosan épül le/veszti el a reményt stb..
talán amit tehetsz az az, hogy mellette állsz és megbeszéled vele. Nem várja el senki, hogy te nyújts neki lelkitámaszt, mert az nem a te feladatod, te a fia vagy és nem a férje. A két szerep pedig nem cserélődhet fel.
Carter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!