Miért nem lehet felfogni, hogy szeretjük egymást? Elegem van!
Nem akarom, hogy ti is még jobban felidegesítsetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy ne szóljatok be!
A barátom és köztem van egy pár év, de hiába idősebb szeretjük nagyon egymást. Már első találkozásnál szimpatikusak voltunk egymásnak de csak hónapokkal később jöttünk össze. Pont ma 6 hónapja. A szüleimnek kb 1 hónapja mondtam el és kiakadtak a kora miatt. Mielőtt elkezdenétek, nem gazdag és nem érdekből vagyok vele, hanem azért mert mellette végre önmagam lehetek, az meg a másik, hogy nagyjából egyformák a terveink. És ő sem használ ki. Attól, hogy nem elfogadott a nagy korkülönbség attól voltak, vannak és lesznek is ilyen kapcsolatok. Ideje lenne végre elfogadni. Anyukám veszekszik velem sokat miatta, és hiába hagyom ott akkor is folytatja amint haza értem. Tiltanak is tőle... de azt meg hiába. Nincs vele semmi baj, rendes, tisztességes ember. Én 17 leszek, ő 29.
Kedves kérdező! Ha ne is szóljunk bele, akkor miért írsz ki kérdést? :)
Én úgy szoktam, hogyha egy elképzelésem ellenkezőjét mondja mindenki, akkor hátra lépek kettőt, veszek egy nagy levegőt és megnézem abból a szemszögből a szituációt - hátha nem nekem van igazam véletlenül.
az jó pár év. egyébként nekem is volt egy kapcsolatom majdnem ugyan ilyen korkülönbséggel. én 18 ő 29.
1 évig tartott. amire rájöttem, hogy attól hogy valaki 29 éves, még nem nőtt fel.
az a baj, hogy megvan a lehetősége annak, hogy nem vagytok egy "súlycsoportba". ajánlok neked valamit, amit én sajnos nem tettem meg:
képzeld el önmagad 29 évesen. hol fogsz tartani? milyen munkád lesz? család, kapcsolat ..stb?
ő most hol tart? így hasonlítsd őt magadhoz, hogy tényleg hozzád illik-e?
egyébként maga az élmény, egy jóval idősebb emberrel lenni, nagyon jó, és érdekes.
nálam azért a kapcsolat vége után jött a nagy törés, összeomlás, hogy úristen egy 30 éves ennyire ostoba, akkor én is ilyen leszek?
mindenesetre elvileg el tudod dönteni ennyi idősen, csak gondolkozz mindig tisztán, és mindent vegyél figyelembe!
18 évesen 40 felett volt az akkori barátom... Mint végül kiderült, nem véletlenül rajongott annyira értem. 18 évesen kinéztem vagy 14-15-nek, korábban ült már megrontásért... Így megkapta ugyanazt, csak egy nagykorútól.
A következő alig volt fiatalabb, szintén hasonló korosztály. Ő meg irányítani szeretett, több évig együtt voltunk, de ahogy felnőttem, nem tetszett, hogy egyre öntudatosabb vagyok, nem lehet hülyíteni..
Úgyhogy én az ilyen nagyobb korkülönbségnél (ha a lány 20-23 év alatti) eléggé gyanakvó vagyok. Mert egy 30 éves nő egy 40+ éves férfival megint más, de egy viszonylag érett férfinál nehezen elképzelhető, hogy egy tiniért rajong, mert nem egy korosztály...
A szüleid helyében én is tiltanálak tőle. Az írásodból lejön, hogy még egy éretlen kislány vagy, úgyhogy amilyen nagy a szád, apád helyében egy pofonnal is megjutalmaználak.
De most akkor konkrétan mi is a kérdés?
Igen igen, ahogy a 6-os írta, ez egy fontos szempont, az irányíthatóság, és öntudatosság.
Arra mindig figyelj, hogy a párod nem akar e véletlenül kicsit túlzottan befolyásolni, irányítani téged?
Az én akkori idősebb pasim is kiakadt amikor elkezdtem öntudatos lenni, és kételkedni a meséiben, meg nem mindenre igent mondani.
17 leszel? Ő 29? Csak nehogy tévedj és csalódj ebben a rendes, tisztességes emberben!
Nem csodálom a szüleidet.
Egy 29 éves embernek sokkal nagyobb esze van és jobb felfogása, mint neked! Ott ver át téged, ahol nem számítasz rá. 17 leszel és neki még téged könnyű elvakítania! Sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!