Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet felfogni,...

Miért nem lehet felfogni, hogy szeretjük egymást? Elegem van!

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy ti is még jobban felidegesítsetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy ne szóljatok be!

A barátom és köztem van egy pár év, de hiába idősebb szeretjük nagyon egymást. Már első találkozásnál szimpatikusak voltunk egymásnak de csak hónapokkal később jöttünk össze. Pont ma 6 hónapja. A szüleimnek kb 1 hónapja mondtam el és kiakadtak a kora miatt. Mielőtt elkezdenétek, nem gazdag és nem érdekből vagyok vele, hanem azért mert mellette végre önmagam lehetek, az meg a másik, hogy nagyjából egyformák a terveink. És ő sem használ ki. Attól, hogy nem elfogadott a nagy korkülönbség attól voltak, vannak és lesznek is ilyen kapcsolatok. Ideje lenne végre elfogadni. Anyukám veszekszik velem sokat miatta, és hiába hagyom ott akkor is folytatja amint haza értem. Tiltanak is tőle... de azt meg hiába. Nincs vele semmi baj, rendes, tisztességes ember. Én 17 leszek, ő 29.

2013. okt. 24. 23:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem kérdés, ez panasz. Nem vagyunk lelki szemetesek. Ha problémát akarsz megoldani, és arra kell tanács, az más, de ez csak rinya. Ha mások véleménye sem érdekel, akkor miért nem oldod meg egyedül? A felfogásod gyerekes.
2013. okt. 24. 23:50
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
13, neked aztán sok örömöd lehet az életben.
2013. okt. 25. 00:06
 13/32 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj, nekem 22 évesen volt az első kedvesem, abból is balhé volt, és nem a korkülönbség miatt, mert az nem volt. A tény miatt, hogy már nem vagyok gyerek, és már nem az anyám körül ugrálok érzelmileg. Ennyi.

Nehéz feldolgozniuk ezt.

2013. okt. 25. 00:13
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Igen, csak egy 16 éves még gyerek. Felesleges arra buzdítani, hogy mennyire jó neki, ha egy 29 éves pasival dugatja magát. Vagy defektes a pasi, vagy szórakozik, tulajdonképpen egyik se egy életbiztosítás.
2013. okt. 25. 00:15
 15/32 anonim ***** válasza:
5%
Nem értem a problémád. 1 hónapja mondtad el a szüleidnek, adj nekik időt... Nyilván elsőre nem repesnek az örömtől, de idővel elfogadják, ha látni fogják hogy boldog vagy, és minden rendben megy!
2013. okt. 25. 00:26
 16/32 anonim ***** válasza:
74%
Lehet anyázni, de íme az igazság: Lassan 30 leszek. Volt 14 és 16 éves barátnőm is. Ők szerettek, azt hiszem én is őket. De sosem mondtam nekik, hogy ez mindig így lesz. Egy korombeli nem tud mit kezdeni egy tinivel. Azon kívül...
2013. okt. 25. 00:26
 17/32 anonim ***** válasza:
11%

Írjál már léci picit pár mondatot magatokról. Infók nélkül nem nagyon lehet objektív véleményt alkotni. Bár nem is tettél fel kérdést. :)

Ha közösek a terveitek, és pl. te nemsokára dolgozni fogsz, és pl. mindketten szeretnétek majd gyereket, vagy eldöntöttétek, hogy nem akartok, akkor tartós lehet a kapcsolat. Az, hogy ennyi idős a párod, még nem kéne szerintem, hogy így kiverje a biztosítékot. 15-20 év már gáz lenne. Ez még szerintem határeset.

2013. okt. 25. 00:35
 18/32 anonim ***** válasza:
42%
Nem azt írta, hogy ne szóljunk bele, hanem, hogy ne szóljunk be! nem mindegy.
2013. okt. 25. 00:36
 19/32 anonim ***** válasza:
*NEMSOKÁRA DOLGOZNI=érettségi után.
2013. okt. 25. 00:38
 20/32 anonim ***** válasza:
82%
13 év? ... Ha jól értem, te még 16 éves vagy, ez az ember meg nagyonközel harminc. Az én harmincas pasi ismerőseim, barátaim házasok, apukák. Te úristen ... Hát erre nem is igazán lehet mit mondani, meg van rólad is, és róla is a magam véleménye, amivel szerintem sokakkal osztozom még.
2013. okt. 25. 01:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!