Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet felfogni,...

Miért nem lehet felfogni, hogy szeretjük egymást? Elegem van!

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy ti is még jobban felidegesítsetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy ne szóljatok be!

A barátom és köztem van egy pár év, de hiába idősebb szeretjük nagyon egymást. Már első találkozásnál szimpatikusak voltunk egymásnak de csak hónapokkal később jöttünk össze. Pont ma 6 hónapja. A szüleimnek kb 1 hónapja mondtam el és kiakadtak a kora miatt. Mielőtt elkezdenétek, nem gazdag és nem érdekből vagyok vele, hanem azért mert mellette végre önmagam lehetek, az meg a másik, hogy nagyjából egyformák a terveink. És ő sem használ ki. Attól, hogy nem elfogadott a nagy korkülönbség attól voltak, vannak és lesznek is ilyen kapcsolatok. Ideje lenne végre elfogadni. Anyukám veszekszik velem sokat miatta, és hiába hagyom ott akkor is folytatja amint haza értem. Tiltanak is tőle... de azt meg hiába. Nincs vele semmi baj, rendes, tisztességes ember. Én 17 leszek, ő 29.

2013. okt. 24. 23:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
28: Nekem minden barátom fiú, és van köztük 2 is, aki mindig szex nélkül van tini lányokkal.
2013. okt. 27. 19:54
 32/32 anonim válasza:
0%
Én és a vőlegényem között elég sok a korkülömbség. Én 14 voltam amikor összejöttünk, ő 46. Nem zavart sohasem. Szeretjük egymást és nem a pénze miatt vagyok vele már 4 éve. Nincs is neki. Nálunk is voltak viták régen a korom miatt mondván csitri vagyok. Ő tanított főzni, előtte egy fakanalat nem fogtam. Jó hatással van rám. Mi új életet kezdtünk, nem tartom a kapcsolatot csak az öcsémmel, de nem bánom. Most gyereket szeretnék tőle, mondjuk még a rábeszélés fázisában vagyok. Szerintem adj a szüleidnek egy kis időt, talán megbékélnek nem úgy mint az én szüleim. Szeressétek egymást, azt nem gátolhatják meg. Sok szerencsét! Nagyon nehéz volt nekem kiállni magamért,hátha neked sikerül!
2013. okt. 31. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!