Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem lehet felfogni,...

Miért nem lehet felfogni, hogy szeretjük egymást? Elegem van!

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy ti is még jobban felidegesítsetek, ezért szeretnélek megkérni titeket, hogy ne szóljatok be!

A barátom és köztem van egy pár év, de hiába idősebb szeretjük nagyon egymást. Már első találkozásnál szimpatikusak voltunk egymásnak de csak hónapokkal később jöttünk össze. Pont ma 6 hónapja. A szüleimnek kb 1 hónapja mondtam el és kiakadtak a kora miatt. Mielőtt elkezdenétek, nem gazdag és nem érdekből vagyok vele, hanem azért mert mellette végre önmagam lehetek, az meg a másik, hogy nagyjából egyformák a terveink. És ő sem használ ki. Attól, hogy nem elfogadott a nagy korkülönbség attól voltak, vannak és lesznek is ilyen kapcsolatok. Ideje lenne végre elfogadni. Anyukám veszekszik velem sokat miatta, és hiába hagyom ott akkor is folytatja amint haza értem. Tiltanak is tőle... de azt meg hiába. Nincs vele semmi baj, rendes, tisztességes ember. Én 17 leszek, ő 29.

2013. okt. 24. 23:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%
Nézd, valószínű, hogy a pasi éretlenebb a koránál (ezt szokták úgy megfogalmazni az ilyen kapcsolatban élők, hogy "a lány érettebb a koránál", de kivétel nélkül az ellenkezőjéről van szó), de önmagában ez még nem gond. Ismerek házasokat nagyobb korkülönbséggel. A szüleid ismerik ezt a srácot, vagy csak a korkülönbség alapján ítélkeznek? Mert ez se mindegy. Ha nem ismerik, akkor kérd meg őket, hogy adjanak neki egy esélyt, de ha már találkoztak párszor és így van rossz véleményük róla, akkor lehet, hogy hallgatnod kellene rájuk.
2013. okt. 25. 01:30
 22/32 anonim válasza:
34%
Én teljesen megértelek. 17 éves voltam amikor megismertem a férjemet ( ő 28 éves volt). Ráadásul elvált már és volt egy gyereke. A szüleim nem örültek neki, de az élet minket igazolt. 18 éve együtt vagyunk és van 2 gyermekünk.
2013. okt. 25. 04:56
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy ne szóljatok bele, hanem azt, hogy ne szóljatok be a korunk miatt! Van egy pici különbség a kettő között.

Tudja ő is meg én is, hogy semmi sem tart örökké. Szeretnéke vele maradni de tudom, hogy az nem egyszerű, ezért nem is csapom be magam. Idősebb barátnői voltak, az utolsóval 4 évig volt együtt csak a nő gyereket akart, ő meg még nem. Szereti a gyerekeket de úgy érzi, hogy még fiatal és inkább szórakozna meg vár valakire akivel érdemes lenne, de 35 éves koráig akar gyereket. Én meg úgyis 24 éves korom körül tervezem, mert nem akarok öreg lenni mire megszületik. Tudom, hogy ez sem így működik. Nem szoktam neki a suliról beszélni. Ha igen akkor sem sokat és meghallgat, azt mondta nem zavarja (megkérdeztem). A szüleim nem ismerik, csak a nevét, korát, lakhelyét tudják meg azt, hogy hogy néz ki és tűzoltóként dolgozik. Amikor imerkedtünk és mondta a dolgait, hogy miket szeret akkor is nagyon sok hasonlóság volt közöttünk. Nem mondom, hogy tökéletes, hibátlan kapcsolat mert néha összekapunk dolgokon de szerintem ez kell egy egészséges kapcsolathoz.

2013. okt. 25. 07:39
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Normális értékrenddel rendelkező férfi eleve nem kezd tinédzserekkel. Valószínűleg nem kell a saját korosztályának, vagy egyszerűen szereti a friss húst.
2013. okt. 25. 08:20
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Az én férjem 32 éves. Van egy barátunk, akinek a bátyja révén van egy 19 éves, egyetemista unokahúga. A férjemnek ő "egy vicces kislány". És teljesen jóindulattal mondja ezt rá. Számára vicces, ahogy dobálja magát, ahogy öltözködik, ahogy beszél (szerinte ő nem is beszél, hanem csicsereg - tudjátok, olyan dallamosan). A férjem, amikor átjön a leányzó a barátunkhoz (szomszédok, tehát elég gyakran előfordul) csak annyit tud vele kezdeni, hogy mosolyog rajta és megkérdezi, milyen az egyetem. Szerintem egy 30 körüli férfitől ez lenne a normális.
2013. okt. 25. 13:30
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező szerintem a lovagod csak a szex miatt van veled és lévén h ö idősebb téged úgy tud manipulálni ahogy akar.

Csak nehogy aztán csalódj benne mert szerintem a rozsaszin ködtől rosszak a látási viszonyaid.

Ha nem is hiszel a szüleidnek akkor legalább más ismerőst/ barátot, barátnőt kérdez meg h erről mi a véleménye.

Am szerintem csak kihasznál téged és a naivitásodat.

2013. okt. 25. 19:07
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem még le vele ;)
2013. okt. 26. 09:18
 28/32 anonim ***** válasza:
79%

És szerinted egy értelmes(?), harminc éves ember féléveket kibír szex nélkül egy 16 éves kis taknyosért? :'D Milyen varázslat ez? Szerintem ezt még az én férjem se tudná megtenni, pedig ő aztán igazi férfi. Egyesekkel ellentétben. (:

Én voltam az a válaszoló, aki pár oldallal előrébb azt írta, hogy nem csak kiakadás, hanem egy jó nagy pofon is járna édesapádtól.

2013. okt. 26. 09:24
 29/32 anonim ***** válasza:
40%

vállalva, hogy még egyszer lepontoznak: beszéld rá a szüleidet, hogy próbálják megismerni. kicsi az esélye, hogy tényleg ezzel a fiúval éled le az életed, de láttam már sikeres kapcsolatot ilyen korkülönbséggel, elvileg működhet.

21-es voltam

2013. okt. 27. 00:22
 30/32 anonim ***** válasza:

Az én 17 évesem első udvarlója is egy 30 fölötti férfi volt. Aggódtam, de eszembe se jutott tiltani. A kislány továbbra is rendesen tanult, és megígérte, hogy ha fogamzásgátlásra lesz szüksége elintézi egyedül vagy szól, hogy kísérjem el az orvoshoz.

A férfi imádta a lányomat és mindent megtett érte, még azt is, hogy jó egy évig nem feküdt le vele. A gyerekem meg kis csitriből nővé változott, és megtapasztalta, hogy milyen az, ha egy férfi rajong érte. Egy bő év után szakítottak. A lányom biztosan pozitív mérleggel lépett tovább, és csak remélni tudom, hogy a férfi sem kapott túl mély sebet...

2013. okt. 27. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!