Nem tudom mit tegyek, elegem van, mindig én vagyok a rossz a családban!?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy 15 éves vagyok,rendesen iskolába járok közepes a tanulmányom. És elvárják a szüleim h minden nap siessek az iskolából haza ,mert mire ők haza érnek legyen tisztaság és rend,de főzzek is rájuk,mert ők "nem érnek rá" Anyunak van egy 20éve volt exe. Akikkel tartjuk a kapcsolatot,és minden hónapban a 60ezres fizetésből 20ezret rájuk költünk (ami szerintem elég sok).és ha én vagy tesóm kérünk egyszer akár 3-400 forintot akkor nem kapunk ,mert nincs pénz,én itthol tortákat készítek pénzért megrendelésre,amit ugy gondoltam a haszon az enyém,persze nem így van.. Ugy érzem magam a családban mint egy csicska.. Van barátom aki 6km-re lakik tőlünk,ő sokszor átjár ,de engem nem engednek szinte sehova! Kezd kicsit elegem lenni,folyton csesztetnek mindenért,Semmi nem jó amit csinálok,mégis mindent megteszek,szeretnék már elköltözni a barátommal,de 15évesen még nem tehetem! Mit tegyek?2013. okt. 15. 14:05
1/5 anonim válasza:
Tanulj nyelvet , várj 3 évet és pattanj meg!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok,szerinted hülyeségből mi értelme éenne itt lennem? Am meg ha nem hiszed nem izgat de akk ne irkálj.. Első: köszi bár nem akarok külföldre menni a barátommal akarok lakni mo-n.
2013. okt. 15. 14:50
4/5 anonim válasza:
Uuuh....:/ elegge sajnalak :( a helyetbe leultetnem a szuleimet es megbeszelnem veluk ezt az egeszet.Ha aztan se mukodne akkor meg megvarnam azt a harom evet es aztan....asztalaviszta.!Persze nefelejtsuk....a karma ;)
5/5 anonim válasza:
Első vagyok, figylelj. Az egyetlen esèlyed ha a sajàt làbadra àllsz. Azèrt mondtam hogy tanulj nyelvet mert itthon nem lesz jövőd., minimàl bèrből ugyanúgy a szüleidre leszel utalva. A pàrodat viheted magaddal, de 3 év alatt sokminden törtènhet. A dolgok amik veled törtènnek csak erőssebbè tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!