Viharos, rossz időben hogy viszitek a gyereket bölcsibe, ha nincs autó a családban?
busz? taxi?
Én volt hogy muszáj voltam gyalogolni a gyerekekkel amíg szervízben volt a kocsi, szakadt az eső. Esővédő a babakocsira, esőkabát a nagyobbra. Én meg eláztam, mert az esernyőt nem tudtam tartani rendesen a babakocsi meg a nagyobb keze mellett :D
Hát nem egy kéjmámor, főleg, ha szél és eső is van!
Mi is ebben a cipőben járunk. Olyan nadrágot adtam rá, ami nagyjából vízhatlan vagy vastagabb, felülre esőkabát. A bölcsiben lecseréltem a ruháját.
A sajátommal egyelőre nincs gond, mert hazajöttem és átöltöztem, de szerintem szeptembertől ilyenkor viszek plusz nadrágot a munkahelyre, és átveszem.
Mi csak sétálva tudtunk menni, ilyenkor gumicsizma, esőkabát,esernyő..
Mivel ti csak biciklivel tudtok menni, talán ilyen nem megoldás?
A taxi kicsit drága mulatság lenne...
Gyalog nem tudunk menni, mert nekem utána rohannom kell munkába.
Mire a buszhoz elmegyünk, az már a fele táv. És onnan megint csak sokára jutnék a munkahelyemre gyalog.
A bicikli utánfutó jó ötlet, viszont üresen nem igazán szeretném a munkába magam után húzni, onnan meg haza.
Nehéz ügy...
Igen én is így oldottam meg két éves korától 6 éves koráig biciklivel hordtam a nagyot (Győrben ezzel az anyukák fele így van).
Viharban ráadsz egy esőkabátot, alá meleg pulcsit, a kezébe meg adhatsz nyugodtan egy kis esernyőt (ha a szél nem olyan nagy). Plusz télen én nem biciklisisakot adtam rá, hanem rendes motoros sisakot, az nagyon jól védte a hidegtől a fejét. Persze most nyáron ez felesleges...
Van egyébként olyan esőkabát, amit direkt biciklire terveztek, kisgyerek méretben is kapható. De ha nem találsz, akkor jó a sima esőkabát is, csak ez esetben jóval nagyobb méretet adj rá, mint amekkora éppen jó, hogy rendesen be tudd takarni, akkor is, amikor terpeszben ül az ülésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!