Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha vendégek jönnek akkor...

Ha vendégek jönnek akkor miért kell nekünk is velük lennünk?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki amikor vendégek jönnek hogy nekünk lent kell velük maradnunk és abból áll az egész este hogy ott ülök egymagamban és hallgatom miről beszélgetnek mert hozzászólni nem tudok. Most ez miért jó? Már mondtam anyának és apának hogy semmi értelme ennek de csak azért is ott kell maradni.
2013. nov. 10. 17:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
81%

Ha 11 éves vagy akkor még megértem,hogy ragaszkodnak hozzá. Ha már 16+ lennél és ott kéne lent ülnöd vendégekkel az gáz lenne.

Nálunk csomószor van,hogy szüleim (számomra idegen) barátokat,munkatársakat csak úgy áthívnak. Emeletes családi házban lakunk egyébként. Le sem szoktam menni olyankor,még köszönni se,nem hogy ott ülni és hallgatni a politizáló embereket xD

17/F

2013. nov. 10. 20:37
 22/23 anonim ***** válasza:
63%

"Ha 11 éves vagy akkor még megértem,hogy ragaszkodnak hozzá."

Miért?

"Ha már 16+ lennél és ott kéne lent ülnöd vendégekkel az gáz lenne."

Én pont akkor kezdtem el élvezni, mikor értettem, és hozzá tudtam szólni a dolgokhoz.

2013. nov. 10. 21:25
 23/23 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 17 - 18 éves koromban kellett ilyent végig élnem, csak kicsit durvább verzióban.

Az akkori páromék kiköltöztek Ausztriába. (Itt lakunk a határban, Sopronban, ők is itt laktak. ) A nevelőapukája alapból osztrák, így semmilyen kapcsolatot nem tudtam vele létesíteni, mert akkoriban még EGYÁLTALÁN NEM tudtam németül. Ha le volt írva a szöveg, akkor nagyon minimálisan, pár mondatból letudtam szűrni a lényeget, tudtam pár köszönést, napszakhoz viszonyítva, és el tudtam mondani, hogy egyáltalán nem tudok németül. :DD ... Akkor volt, hogy lassan 3.ik éve jártunk az exemmel ... Tehát jól tudták, hogy semmilyen képzést nem kaptam a nyelvből ... - Szóval, visszatérve, hamar összebarátkoztak a szomszédokkal, akik ugyebár osztrákok voltak, a párom is jól eltudott velük beszélgetni. Én pedig nem tudtam semmit. Két hetente hétvégét náluk töltöttük, persze, hogy péntektől - vasárnapig ott ültek a szomszédok a halban, és nekünk is ott kellett ülni ... Mindenki marha jól el volt délután 2től este 11-12ig, én pedig csendben üldögéltem. Anyukám akkoriban lépett le szó nélkül egy palival, persze, hogy elsírtam magam ott a közönségben, mert egyedül éreztem magam azokban az időkben. A párom nem beszélt velem, mert lefoglalta a szomszéd csávó, persze mindenkit lefoglaltak a németül beszélők. K_rva jó volt ... Nem emlékszem annyira, hogy mennyi idő után, de talán valamennyivel több, mint félév, egy picivel kevesebb, mint 1 év után leesett, hogy ez egy kínos, sz4r helyzet nekem, főleg, hogy a fiához jöttem, így nyugodtan menjünk a dolgunkra ...

2013. nov. 10. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!