Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha vendégek jönnek akkor...

Ha vendégek jönnek akkor miért kell nekünk is velük lennünk?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki amikor vendégek jönnek hogy nekünk lent kell velük maradnunk és abból áll az egész este hogy ott ülök egymagamban és hallgatom miről beszélgetnek mert hozzászólni nem tudok. Most ez miért jó? Már mondtam anyának és apának hogy semmi értelme ennek de csak azért is ott kell maradni.
2013. nov. 10. 17:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen munkatársak, ismerősök ilyenekről van szó, akiket csak akkor látok mikor ott vannak nálunk és ott kell ülni 6tól 10-11ig.
2013. nov. 10. 18:09
 12/23 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok
2013. nov. 10. 18:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
mond hogy tanulnod kell.
2013. nov. 10. 18:16
 14/23 anonim ***** válasza:
49%
mond hogy mindjárt jövök, menny el és felejtsél el visszamenni :D
2013. nov. 10. 18:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy mellékesen, le a kalapal milyen szép helyesen írsz 11 évesen:) Sok felnőtt képtelen leírni helyesen egy mondatot:)
2013. nov. 10. 18:18
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egy kicsit ülj ott velük, aztán ahogy már írták, hivatkozhatsz arra, hogy még tanulnod kell.
2013. nov. 10. 18:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el ott trollkodni, meg bolondozni. Nekem bevált anno.
2013. nov. 10. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Amikor nem értesz valamit, akkor kérdezgess. Kérdezd/Mondogasd mindig, hogy "Miért? ; Ezt én nem értem! ; Ki tudnád fejteni, hogy mire gondolsz? ". Ha folyamatosan belevágsz a beszélgetésbe, hogy neked kelljen magyarázkodni, akkor egy idő után meg fogják unni, és hagyják. Ha meg persze hisztiznek, hogy miért vagy ilyen, akkor mondd, hogy csak meg akarod érteni és aktívan részt akarsz venni a beszélgetésben, ha már lent vagy. :D
2013. nov. 10. 18:57
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát én együtt érzek a kislánnyal! Nincs annál kellemetlenebb helyzet, ha egy gyerek felnőtt társaságban unatkozik. Ha ők mennek vendégségbe, csak kínos egy idő után, de ha hozzájuk mennek, nem értem minek kell órákig ott tartani a felnőtt társaságban egy gyereket, mint egy díszpintyet. Nem mellesleg a felnőttek sem hozzá, hanem a szülőkhöz jöttek. Engem pl. kimondottan zavar egy idő után a gyerek jelenléte, mert egyrészt sajnálom marhára, mert látványosan unatkozik, másrészt nem is igen lehet olyan témákról beszélni, ami nem tartozik rá.

Ez egyes szülők idiotizmusa, amivel demonstrálni akarják, hogy a gyerek hozzájuk tartozik mindig és minden helyzetben, a vendég nem akarja a szülőt megbántani, a gyerek utálja, csak azt nem értem, hogy az olyen szülőnek ez miért jó?

Persze, köszönjön, ha kérdezik, válaszoljon, aztán had menjen!

2013. nov. 10. 19:23
 20/23 anonim válasza:
77%

Szerintem sem kellene ott lenned muszájból. Nekem soha nem volt kötelező, de mivel jófej barátaink vannak, ezért én szeretek kintmaradni a konyhában, és hallgatni az érdekes témákat. Én nem szólok bele, csak figyelek. Csak sajna egy idő után elküldenek, hogy ne hallgatózzak itt, meghogy nincs-e más dolgom... :)

Persze ha idegenek (nem UFO-k, csak számomra ismeretlen személyek) jönnek, megvárom míg lesz vacsi, majd elmegyek, mert az nem olyan érdekes

14F.

2013. nov. 10. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!