Ha vendégek jönnek akkor miért kell nekünk is velük lennünk?
Hát én együtt érzek a kislánnyal! Nincs annál kellemetlenebb helyzet, ha egy gyerek felnőtt társaságban unatkozik. Ha ők mennek vendégségbe, csak kínos egy idő után, de ha hozzájuk mennek, nem értem minek kell órákig ott tartani a felnőtt társaságban egy gyereket, mint egy díszpintyet. Nem mellesleg a felnőttek sem hozzá, hanem a szülőkhöz jöttek. Engem pl. kimondottan zavar egy idő után a gyerek jelenléte, mert egyrészt sajnálom marhára, mert látványosan unatkozik, másrészt nem is igen lehet olyan témákról beszélni, ami nem tartozik rá.
Ez egyes szülők idiotizmusa, amivel demonstrálni akarják, hogy a gyerek hozzájuk tartozik mindig és minden helyzetben, a vendég nem akarja a szülőt megbántani, a gyerek utálja, csak azt nem értem, hogy az olyen szülőnek ez miért jó?
Persze, köszönjön, ha kérdezik, válaszoljon, aztán had menjen!
Szerintem sem kellene ott lenned muszájból. Nekem soha nem volt kötelező, de mivel jófej barátaink vannak, ezért én szeretek kintmaradni a konyhában, és hallgatni az érdekes témákat. Én nem szólok bele, csak figyelek. Csak sajna egy idő után elküldenek, hogy ne hallgatózzak itt, meghogy nincs-e más dolgom... :)
Persze ha idegenek (nem UFO-k, csak számomra ismeretlen személyek) jönnek, megvárom míg lesz vacsi, majd elmegyek, mert az nem olyan érdekes
14F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!