Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 19 éves egyetemista...

Egy 19 éves egyetemista büntetése netelvétellel, milyen dolognak tartjátok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 11:10
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, sacckb elmebajnak tartom.
2013. nov. 7. 11:34
 12/48 anonim ***** válasza:
69%
igen, van ingyen net, marha drága nyomtatási lehetőséggel, ha esetleg szeretnél itthon is tanulni. Meg van x gép 10x hallgatóra, ezekből általában minden második nem működik, nincs egér, satöbbi. Nagy magyar egyetemi tapasztalat.
2013. nov. 7. 11:36
 13/48 anonim ***** válasza:
63%
Ha egyetemista, akkor gondolom, be van iratkozva néhány könyvtárba. Akkor meg mi a gond, hiszen majd mindegyikben lehet ingyen netezni? Könyvtárban lementi magának pendrive-ra a tananyagot, elintézi a vizsgajelentkezést stb., otthon meg tanul a net nélküli gépén a lementett anyagokból. Én is így végeztem el az egyetemet, pontosabban most fogok végezni. Bár elég idegesítő tud lenni, amikor az egyetemi vagy kari könyvtárban levő gépeken mindenki facebookozik, aki meg tényleg dolgozna a gépen, az sorban áll... Szerencsére néhány szakkönyvtárban ezt már nem engedik.
2013. nov. 7. 11:37
 14/48 anonim ***** válasza:
45%
Ez az ott van fent a tananyag klasszikus szöveg. Én is sokszor éltem vele anno, de azért így utólag már vicces. :D Azért meg lehet ezt oldani net nélkül is. Mikor költöztünk pont vizsgaidőszak előtt volt, és jó három hétig nem volt netünk és még később is hányszor volt vele probléma. Használtam a suli gépeit, a jegyzetekben, ajánlott irodalomban is szinte minden benne volt, megkértem a barátaimat, hogy jelentkezzenek nekem a vizsgára, vagy átmentem hozzájuk és ott megcsináltam, megkértem őket, hogy töltsék le, az anyagot, ami szükséges, adtam nekik egy pendrive-ot, rátették. Ennyi idősen szerintem már egy picit gáz ezzel a szöveggel jönni. :D
2013. nov. 7. 11:40
 15/48 anonim ***** válasza:
26%
Egyetemisták akkor is voltak, amikor a net még sehol nem volt. És lám, elvégezték. Szerinted a jegyzetek minek vannak? Az egyetemi könyvtár minek van? Ha a neptunon kell intézned valamit megkérsz szépen valakit, akinek van nete, hogy intézze el neked, vagy elintézed te az ő gépén vagy a könyvtári gépen. Ha a neten van fent valami tétel, akkor rátöltöd egy pendrivera. Ennyi.
2013. nov. 7. 11:48
 16/48 anonim ***** válasza:
68%

Ahogy látom, milyen mélyen érint, nagyon hasznosnak gondolom.

Talán a történetet kifejthetnéd kicsit, hogy miért érdemelte ezt a büntetést. Gondolom nem azért mert olyan jól csinálta a dolgokat.

2013. nov. 7. 11:48
 17/48 anonim ***** válasza:
81%
Gyerekesnek tartom. De én az egyetemista helyében átcuccolnék egy haveromhoz, ahol van sör, fűtés, TV és NET!
2013. nov. 7. 12:36
 18/48 anonim ***** válasza:
90%

Olvastam több válaszban, hogy gyerekes büntetés... Valóban az.

Kérdés, hogy most ki rakta fel a kérdést?

Ha az egyetemista, akkor valószínű, hogy nem sikerült a büntetés :D De még mindig kattog ezen a témán (ami viszont gyerekes)

Ha a kérdező egy szülő, akkor meg elmondom neki, hogy ez elég béna büntetés, mert egyrészt, ha elmegy a net, akkor én személy szerint előveszem a telefonomat vagy átmegyek egy baráthoz, esetleg ha egyetem közelében vagyok akkor meg még egyszerűbb a megoldás.

2013. nov. 7. 12:49
 19/48 anonim ***** válasza:
8%
Normális. Amíg az ő kenyerüket eszed, addig azt csinálod amit ők mondanak...
2013. nov. 7. 12:58
 20/48 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy a #17-es írta, ilyenkor a magukról megfeledkezett szülőkre szépen rá kell csukni az ajtót kívülről, és elmenni baráthoz/barátnőhöz/haverhoz esetleg pár sör társaságában, és kész... és hagyni nekik 1-2 napot elgondolkodni a saját viselkedésükön.
2013. nov. 7. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!