Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Felek attol hogy anya mit...

Felek attol hogy anya mit szolna ha lennr egy pasim?

Figyelt kérdés
15 eves vagyok jo tanulo nem beszelek vissza szoval engedelmes vagyok...nem vagyok az rossz lany fele..par hete itt aludt baratnom es fel jott a pasi tema o meg azt mondta higy nem lehet! de mist van egy nagyon aranyos fiu..es vele ossze szeretnek jonni..felek hogy anya eltiltana tole vagy titokba kene tartanom...mit tegyek(?)
2013. okt. 26. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátnőd azt mondta, hogy nem jöhetsz össze a fiúval? Ő fog vele járni vagy te? Ha a fiú normális nem kell titkolnod ^^
2013. okt. 26. 22:44
 2/3 anonim válasza:
hát magyarázd el anyudnak hogy jó tanuló vagy és az is maradsz csak engedje meg mert te is ember vagy és vannak igényeid nincs abban semmi rossz hogy szeretnél pasizni
2013. okt. 26. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:
jaj ott felre irtam bocsanat sak telorol nehez:s szoval a baratnomnek van pasija es.anya mondta azt hogy nekem nem.lehet
2013. okt. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!