Miért ilyen anya?
Van egy srác, akivel 9 hónapja együtt vagyok. Rendes, vagány, helyes, jó modorú, jó családból (anya ismeri az anyukáját nagyon jól). De egyszerűen nem bírja. Folyton bántja. Mondja nekem, hogy nem talpraesett. Semmirevaló, nem segít stb. A baj az, hogy nem ismeri. Nem talpraesett? Hát én sem vagyok az a barátoméknál, mert félős vagyok a szülőktől, de tudja pl anya hogy amúgy én megállom a helyem. Szerinte sógorom a talpraesett, azért mert fecseg. Jó, de sógorom meg már bunkó, lekezelően beszél anyával meg velem is. Most ha a barátom is olyan lenne, kivágná a házból. Mi az hogy nem segít? Ha itt van és anya mondja neki, hogy jaj ezt meg azt kéne csinálni, akkor felajánja hogy segít, de anya elutasítja, hogy hát megcsinálja ő egyedül. Panaszkodik, hogy nincs kivel kivitesse a cefrét kifőzetni, mert nekünk nicns kocsink. Barátom mondta, hogy szívesen beszél az apukájával, de anya szinte meg se hallotta, csak legyintett. Úgy volt, hogy kerítést csinálunk, lejött a brátom, hogy na akkor hajrá, erre anya benyögte, hogy nem csináljuk. Előző 7végén összegereblyézte a leveleket, anya észre se vette... Ma mondtam anyának, erre "szerinted ennyit kéne neki csinálni" ? Meg hogy reméli hogy nem maradok ezzel a sráccal, mert akkor semmire nem viszem az életben és ilyenek. Mondtam neki, hogy engem ez nagyon bánt. De le se kakálja...
Akár mit csinál a barátom itt, az baj. Ha nevet, anya csúnyán néz rá, ha faarcot vág, akkor azért pattog később nekem.
Most kitaláltam, hogy ha lejön szombaton a barátom és egy szobában leszünk anyával odamondom neki, hogy na szóljon be anyának valamit, mint sógorom szokott, hátha akkor talpraesett lesz.
Előző barátomat is lenézte, hogy az egy semmirekellő. Végül őt sikerül is elüldöznie.
A mostani barátom is kezdi már megunni ezt a mindenkori kritizálást.
Közben az ő anyukája meg rettentően kedvesen bánik velem... Hogy van ez? Miért ilyen anya? Mert ő nem mond más indokot, cssak hogy nyomorék a srác. Pedig fejemet teszem rá, hogy nem. Pont az a tipikus vagány pali, csak istenem. Fél anyától. Én is félek anyától. És ez azért erősen befolyásol mindent. De anya nem hajlandó kedvesnek lenni vele, hogy hátha feloldódna.
Ezt miért nem kérdezed meg anyádtól.
Anyád nem sárkány, nem fogja leharapni a fejed, max. leordít.
De ha sokszor rákérdezel előbb-utóbb csak kibök valamit. Lehet addig mindig leordít, de azt ki kell bírni.
Ne legyél már nyúl, hát párkapcsolat az kell, anyádtól meg félsz...?
Ugyanezt kaptam bnom anyjatol, meg se engedte h bizonyitsak.
Szakitottam, mert elviselhetetlen volt az egesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!