Hogy reagálnátok arra, ha a 15 éves fiatok klasszikus zenét hallgatna?
Szeretem a klasszikus zenéket, operát, áriákat, a zongora számokat (pl: Bethooven Some of für elise). Nos, az iskolában a szünetben dolgozat előtt, relaxálni akartam volna, és bekapcsoltam a telefonomat, hogy meghallgassam az egyiket a sok közül. Fülhallgató volt a fülembe, de eléggé hangos lehetett, ha meghallotta az egyik ember az osztályomból. Most az iskolában, ezért cikiznek. Oké, ezt még elviseltem.
Minap mentünk a szüleimmel autóval kissé távolibb helyre. Én nem vagyok a beszélgetős típus, és inkább a nővéremre hagytam a társalgást helyettem is. Miközben én zenét hallgattam, a szüleim kérdeztek tőlem valamit, de én nem hallottam, majd a nővérem kivette a fülhallgatót a fülemből, és meghallották a zenét...
Erre azt mondták, hogy 15 évesen ilyen zenét hallgatni, teljesen olyan vagyok mint egy öregember, és ezért mondják rám, hogy különc vagyok, stb... Ezt nem vártam volna el tőlük, és rosszul is esett.
Innen merült fel a kérdés: Mit szólnátok, ha a gyereketek klasszikus zenét hallgatna fiatalon? Örülnétek, vagy különcnek találnátok?
15/F
#16: DJ Fiszfasz, aki ügyesen nyomja le a play gombot xD xD ez nagyon jó xD
üdv: egy másik slágerrádión felnőtt lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!