Engednétek a járást a 14 éves lányotoknak?
Van tapasztalatom 14 es csajjal volt bnom ott is volt kor kul, kb igaz amiket mondtak, az anyja mindentol tiltotta, annal inkabb kijatszotta, sztem par ev es nem fog vele birni, engem talalkozasra se meltatott.
Van a masik fiatalos felefogasuak, nyiltan barmirol (ott csak barat vagyok, az egesz csalad befogadott tobb mint 5 eve joban vagyunk) barmit meg tudunk akar kozosen 4 szemkozt beszelni.
Mindenki dontse el melyik a jobb.
Igen, engedném.
Az én anyám 12 évesen engedett randizni, mert tudta, hogy hogyan nevelt fel és nem félt attól, hogy olyasmire adom a fejemet, amire sok más tini adná.
Azóta sok idő telt el és még mindig az a véleményem, hogy a szülő foglalkozzon azzal, hogy megfelelően nevelje a gyerekét ahelyett, hogy egy burokban tartaná.
Senkire nem tartozik, hogy adott szülő mit enged meg és mit nem enged meg a gyerekének, mert minden gyerek más és a szülőnek kell ismernie a saját gyerekét, neki kell tudnia, hogy mennyire bízhat meg benne, mert a gyerekkor úgysem tart örökké, minden gyerek egyszer felfog nőni és a szülőnek szembesülnie kell azzal, hogy hiába védi a gyerekét mindentől, mert elfog jönni egy idő, amikor még az erős széltől sem fogja tudni megvédeni. Ezért kell inkább arra megtanítani a gyereket, hogy a saját eszével gondolkozzon, mert azt kellesz majd használják egész életükben, a korlátok viszont múlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!