Engednétek a járást a 14 éves lányotoknak?
"fúj takarodj már te erkölcstelen gané,22évessel ...hát csak gratulálni tudok,te falusi szutyok"
Előtte is városban éltem, és most is. Tudod én voltam a legidősebb a szoba- és csoporttársaim között a kollégiumban, aki még szűz volt. És 1 év járás után azt hiszem nem bűn elveszíteni a szüzességet. És tudod nekem nem fájt, nem véreztem stb, hanem nagyon jó volt, mert a fiú igenis odafigyelt rám! Ja, és én vetettem véget a kapcsolatnak, nem ő hagyott el.
És ismeretlenként ne beszélj velem így légy szíves, és ne ítélkezz fölöttem!!!!
azért nem csak egyféle 14 éves lányok és fiúk vannak, akiknek folyton a kefélésen jár az eszük, hanem akadnak normálisak is.
ha tudom, h a fiú jól nevelt, normális családból származik, és az előélete sem ad okot aggodalomra, akkor megengedném, h kulturált keretek közt járjanak. beszélgetnék a lányommal a szerelemről, szexről védekezésről.
mondjuk nekem 14 évesen nem a szex volt az első gondolatom ha odavoltam valakiért, inkább csak szerettem vele együtt lenni, beszélgetni, csókolózni.
a fiút is igyekeznék minél jobban megismerni, hogy lássam, valóban normális-e, felelősséget vállal-e a tetteiért.
Az elvakult tiltással semmit nem oldasz meg. Egy bizalmas anya-lánya viszony hatásosabb, mint a legszigorúbb tiltás. Ha tisztában van a dolgokkal, éretten gondolkodik, akkor nyugodtan bízd rá! Ha csak tiltod, azzal azt éred el, hogy megtanuljon hazudni neked.
A fiút meg ismerd meg! Itt könnyen ítélkezik mindenki, amikor csak két számadatot lát. Reálisan megítélni valakit viszont csak úgy lehet, ha megismerjük.
A lányodat meg mondom, világosítsd fel, beszélgess vele sokat erről a szerelem témáról! Azzal éred el a legtöbbet!
#23, meddig próbálod még ezt a zöldséget terjeszteni???
Magyarországon minden 14 (TIZENNÉGY) év feletti személy a szokott megkötéseken túl (egyenesági rokonok ilyesmi) azzal létesít szexuális kapcsolatot, akivel akar.
És ez így van 1878 (ezernyolcszázhetvennyolc, I. Magyar Btk) óta, ideje lenne már megtanulni esetleg...
Ez Európa, nem az USA "biblia-övi" része...
Kérdező, természetesen igen a válasz a kérdésre.
Jó én is ismerek olyant aki a rokonával él kapcsolatban attól még nem tartom normálisnak.
Ne mond már, hogy egy 14.éves gyerek és egy 28 éves férfi normális a kapcsolat, vagy a lány koravén vagy a férfi perverz de nem normális az számomra biztos.
Egyáltalán egy 14éves és egy 28 éves hol találkoznak. Annyira nem egy korosztály, hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!