Engednétek a járást a 14 éves lányotoknak?
Nekem 15 évesen egy 22 éves fiú volt a szerelmem. Ő volt az első szerelem. Már közel 30 vagyok, de jó visszagondolni rá. Alig több, mint 1 évet jártunk, és ő vette el a szüzességem is.
Igaz, faluban éltem akkor, rendes srác volt a fiú.
Szerintem engedd, és akkor megmarad a bizalom, akkor tudod "felügyelni" is őket.
Szerintem még 14 éves se voltam, mikor az első barátom volt, 1 évig jártunk. azóta is mindig volt barátom és jelenleg is van 8 hónapja, most töltöttem a 18.-at és még szűz vagyok.
Jobb ha engeded neki.
En is pont ebben a felalasban voltam egyutt a fiuval annak idejen. Hat o mar akart szexet de en még nem. Pettinget hagytam de azt is azon a szinten hogy rajta minden fenmaradt nem is nyultam hozzá (csórikam igy utolag belegondolva :D ) En tudtam hogy mit akarok,mit nem, megneveltek a szuleim. Anyamnak mikor elmondtam h lenne egy fiu (akkor azert mar egyutt voltam a gyerekkel) azt mondta h kézenfogva sétálhatunk XD Ha tudta volna hogy akkor már csok meg tapi is volt jiiiiijjjjj XD Amugy a rakovetkezo egyik baratomra sem voltak kivancsiak,sot tanulas az elso. Ezert is esett meg az hogy a sorban harmadik komoly baratomhoz (ekkor mar 18voltam) odakoltoztem aki akkor volt 27. Ma napog egyutt vagyunk. Apammal nem beszelek anyammal.kibekultem. Te dontesz.
25N
"Annyi evesen mar siman lehet baratja,"
Komolyan egy 14 éves kis kamaszról beszélünk mert még kamasznak sem számít 14 évesen. Jó hogy nem alsó tagozatosnak engednétek a 18 évessel.
Mi ebben az erkölcstelen gané,hogy 22 éves barátja volt?
Nővérem 14 évesen jött össze a 28!!! éves barátjával, azóta már férj és feleség, valamint kisbabájuk is van, és 20 éves kora óta együtt laknak. Nem kell itt általánosítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!