Hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy új telefont?
Szeretnék egy új telefont, egy iPhone5-öt!
Anyának már mondtam és azt mondta, hogy ő nem bánja:) Azt hittem majd rábeszéli apát, de azt mondta, hogy beszéljem rá én. Szóval, hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy ilyen telefont? Kellene pár normális érv, hogy miért szeretnék új telefont. De nem jut eszembe egy se:(
15/L
Ez a kérdés most vagy provokáció és egy unatkozó kisgyerek vagy (vagy valami 30-40-es idióta), vagy tényleg ennyire buta 15 éves vagy.
Ha az utóbbi, akkor elmondom neked:
A mai világban SEMMI sincs ingyen. Kaptál tavaly egy 100ezer FT-os telefont. Most 1 év után akarsz egy 150ezreset azért, mert szerinted ez alanyi jogon jár neked (na itt adnék egy nagy pofont), mert a régi (szerinted) elavult. Nem azért, de következő évben meg kérsz majd egy 300ezreset mert az iPhone lesz elavult? Attól, mert a szüleid megtehetik (mert ők dolgoztak meg érte), attól még nem fogják miattad kiönteni a pénzt az ablakon. Nincs egy normális, elfogadható érved sem, hogy miért akarsz egy 150ezer FT-os telefont úgy, hogy tavaly kaptál egy 100ezer FT-osat (amikor sokaknak csak ennyi, vagy kevesebb a havi fizetése). Egyszerűen el vagy kényeztetve, én apád helyében ezt a telefonodat is elvenném, hogy becsüld meg, amid van, mert nem lehet kiszórni az ablakon több százezer forintot. Ha majd lesz saját kereseted, azt veszel amit akarsz.
És most jöhet a "de nem érdekel hogy másnak ennyi a fizetése" kommented.
Csak sajnálni tudom a magad fajta embereket. Nekem is van nem egy ilyen liba a környezetemben. Sajnos eltudom képzelni, hogyan viselkedsz.
Ha már a szifon megvan, villogj vele, mutasd meg, hogy 'több', 'jobb', vagy, mint azok, akiknek nincs ilyen telefonjuk (irónia vége)
Gàz vagy!
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!