Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apát, hogy...

Hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy új telefont?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új telefont, egy iPhone5-öt!

Anyának már mondtam és azt mondta, hogy ő nem bánja:) Azt hittem majd rábeszéli apát, de azt mondta, hogy beszéljem rá én. Szóval, hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy ilyen telefont? Kellene pár normális érv, hogy miért szeretnék új telefont. De nem jut eszembe egy se:(

15/L

2013. okt. 22. 08:42
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kérdés most vagy provokáció és egy unatkozó kisgyerek vagy (vagy valami 30-40-es idióta), vagy tényleg ennyire buta 15 éves vagy.

Ha az utóbbi, akkor elmondom neked:

A mai világban SEMMI sincs ingyen. Kaptál tavaly egy 100ezer FT-os telefont. Most 1 év után akarsz egy 150ezreset azért, mert szerinted ez alanyi jogon jár neked (na itt adnék egy nagy pofont), mert a régi (szerinted) elavult. Nem azért, de következő évben meg kérsz majd egy 300ezreset mert az iPhone lesz elavult? Attól, mert a szüleid megtehetik (mert ők dolgoztak meg érte), attól még nem fogják miattad kiönteni a pénzt az ablakon. Nincs egy normális, elfogadható érved sem, hogy miért akarsz egy 150ezer FT-os telefont úgy, hogy tavaly kaptál egy 100ezer FT-osat (amikor sokaknak csak ennyi, vagy kevesebb a havi fizetése). Egyszerűen el vagy kényeztetve, én apád helyében ezt a telefonodat is elvenném, hogy becsüld meg, amid van, mert nem lehet kiszórni az ablakon több százezer forintot. Ha majd lesz saját kereseted, azt veszel amit akarsz.

És most jöhet a "de nem érdekel hogy másnak ennyi a fizetése" kommented.

2013. okt. 23. 11:57
 52/58 anonim ***** válasza:
100%
52-es jól megmondta, ámen. Szerintem itt húzzuk meg a vonalat, a kérdező úgyis ki fogja hisztizni a telefont....
2013. okt. 23. 12:45
 53/58 anonim ***** válasza:
93%

Csak sajnálni tudom a magad fajta embereket. Nekem is van nem egy ilyen liba a környezetemben. Sajnos eltudom képzelni, hogyan viselkedsz.

Ha már a szifon megvan, villogj vele, mutasd meg, hogy 'több', 'jobb', vagy, mint azok, akiknek nincs ilyen telefonjuk (irónia vége)

Gàz vagy!

19l

2013. okt. 23. 21:55
 54/58 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is provokációnak írtad ki a kérdést, mert az utóbbi időben felbukkant itt a családi témakörben egy magát 15 éves kiscsajnak mondó egyén, aki folyton folyvást provokáló, felháborító, vérlázító kérdéseket ír ki, és mindegyik kérdésnél, játssza az idióta buta kisgyereket. Ugyan ezt látom itt is, szóval szép próbálkozás. Nem tudom, hogy valójában hány éves lehetsz, de a 8 évesek szintjét HA megütöd.
2013. okt. 24. 12:49
 55/58 anonim ***** válasza:
95%
Ostoba, szánalmas kis r***nc vagy. Sajnállak.
2013. nov. 16. 19:50
 56/58 anonim ***** válasza:
77%
Mit kell letennie az asztalra egy 15 évesnek? Ne verd magad a kitűnő bizire drágám. Nekem is az van, plusz egy felső és egy középfokú nyelvvizsgám. Ráadásul idén kezdtem az ország legkeményebb gimnáziumában, és itt is kitűnő leszek. Mi is megtehetnénk, hogy megvegyék nekem, de eszembe se jut ilyet elvárni tőlük. Istenem, milyen nyomorék emberek vannak...
2014. jan. 11. 17:24
 57/58 anonim ***** válasza:
51%
Apuci,nem tudoka régin facézni.meg viberezni a haverokkal.majd jól ellopják.majdnem dupla annyi vagyok,még álmodni se tudok iphoneról.
2014. márc. 9. 22:32
 58/58 anonim ***** válasza:
Hát te egy elkényeztetett liba vagy. Kikönyörgöd apucitól azt a telefont, és amint kijön az új, már az fog tetszeni. Itt élősködsz a szüleid nyakán. 15 éves vagy. Nyári munkát már lehet vállalni. Mondd meg hogy fizeted a felét.
2016. márc. 10. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!