Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apát, hogy...

Hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy új telefont?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új telefont, egy iPhone5-öt!

Anyának már mondtam és azt mondta, hogy ő nem bánja:) Azt hittem majd rábeszéli apát, de azt mondta, hogy beszéljem rá én. Szóval, hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy ilyen telefont? Kellene pár normális érv, hogy miért szeretnék új telefont. De nem jut eszembe egy se:(

15/L

2013. okt. 22. 08:42
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
58%
Megcsinálom magamnak a leharcolt nokia n95 8gb-omat, a mostani sony ericcson k800 i-met pedig elküldöm neked, vannak hibái, de még működik, meg legalább normális xenon vaku van rajta, nem ilyen biszbasz led villanó, mint a szifon 5-öt :) Jó lesz így kislány? :D
2013. okt. 22. 18:55
 42/58 anonim ***** válasza:
85%
szifon5-ön
2013. okt. 22. 18:55
 43/58 anonim ***** válasza:
81%
Na várjál még pár évet aztán rájössz mennyit kell gürcölni egy olyan sz*rért.
2013. okt. 22. 21:06
 44/58 A kérdező kommentje:

Megkapom a telefont:))

Beszéltem apuval és azt mondta megveszi nekem:) Cserébe az őszi szünetre add munkát. És ha azt megcsinálom akkor megkapom:))

2013. okt. 22. 22:10
 45/58 anonim ***** válasza:
85%
kit érdekel? :D
2013. okt. 22. 22:41
 46/58 anonim ***** válasza:
86%
Elkényeztetett kis liba...Tudd meg, hogy mások milyen vígan elvannak a sima kis telefonjukkal amivel smsezni, telefonálni, fényképezni lehet. Elmondanám (csak azért is :D ) hogy 20 éves létemre egy 4 éves mobilom van (motorola K1) aminek a kijelzője pókhálósra tört tavaly, mert véletlenül szerencsétlenül kiesett a zsebemből..nem rohantam egyből apuciékhoz hogy úristen új mobil kell..(pedig megengedhetnénk karácsonyi ajándéknak, és akkor sem vetetnék a szüleimmel egy 100.000ft-on felüli mobilt..hol élsz te???) .Azóta extrán vigyázok rá (addig sem voltam hanyag) hogy legalább 2 évig kihúzza. Szép napot! :)
2013. okt. 22. 23:07
 47/58 anonim ***** válasza:
71%
Sosem tudhatod mi lesz kislány :D Meg sem érdemled azt a mobilt.
2013. okt. 22. 23:23
 48/58 anonim ***** válasza:
90%

Mit számít az ötös bizonyítvány, ha emberileg nulla vagy.

És itt most nem a telefonról beszélek, hanem ahogy az emberekkel viselkedsz.

2013. okt. 23. 00:57
 49/58 anonim ***** válasza:
94%

Utolsónál a pont.

Eddig ökörségnek tartottam közérdekű munka kötelezésére a középiskolásokat, de akár hasznos is lehet. Talán felnyitja a Kérdező szemét, hogy másfajta életmód is létezik az ő "civilizált" környezetén kívül, hátha kialakul benne némi empátia is. Remélem, hogy így lesz.

2013. okt. 23. 08:53
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mostani telefonod tökéletesen működik, mondjuk egy iPhone 4S-ed van, akkor nincs indok a cserére.

Nem tud számottevően többet az 5S, nem éri meg kiadni rá a pénzt.

Nem bántani akarlak se téged, se a többi korodbelit, de egyébként sokatok ki sem tudja használni egy ilyen telefon tudását teljesen. Csak face, zene, meg játék.

2013. okt. 23. 10:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!