Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá apát, hogy...

Hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy új telefont?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új telefont, egy iPhone5-öt!

Anyának már mondtam és azt mondta, hogy ő nem bánja:) Azt hittem majd rábeszéli apát, de azt mondta, hogy beszéljem rá én. Szóval, hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy ilyen telefont? Kellene pár normális érv, hogy miért szeretnék új telefont. De nem jut eszembe egy se:(

15/L

2013. okt. 22. 08:42
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
88%

Kérd ezt karácsonyi ajándéknak.

(Ha a szüleid helyében lennék, tutira nem venném meg neked.)

2013. okt. 22. 12:58
 32/58 anonim ***** válasza:
85%

Nem azzal van gond, hogy szeretnéd, hanem az, hogy szerinted ez JÀR neked, mert megtehetitek, és nem vagy hajlandó lemondani érte semmiről. Talulmányi eredményed milyen? Mennyit segítesz otthon?

Akár gyűjthetnél is rá. Vagy add el a régi telefont, és kérd meg a szüleidet, hogy pótolják ki az összeg többi részét.

2013. okt. 22. 13:25
 33/58 anonim ***** válasza:
17%
Hogy mersz ilyen elkényeztetett, hisztis kölyök lenni, hogy neked Iphone 5 kell? Nem tudtad, hogy itt a spártai módszer a nyerő? Csak száraz kenyér poshadt vízzel és 5 éves, csepp, por, ütés és rúgás álló bunkofon, amin csak telefonálni lehet. A szüleid tartanak el blablabla, hogy képzeled blablabla.
2013. okt. 22. 13:42
 34/58 anonim ***** válasza:
59%

Menj dolgozni a keresett penzbol barmit megvehetsz magadnak

Sok sikert

2013. okt. 22. 13:48
 35/58 anonim ***** válasza:
75%

A kérdezővel szerintem nagyon elszaladt a ló. Ha már a spártánál tartunk, talán tényleg nem ártana egy kicsit megnevelni, mert az eddigiek alapján enyhén szólva el volt/van kényeztetve. Hidd el, neki tennének vele a legjobbat.

Páran már írtuk, hogy nem az a baj, hogy iPhone5-öt akar, hanem elsősorban az, hogy ezért nem hajlandó tenni semmit, nem hajlandó lemondani semmiről, egyszerűen elvárja. 15 évesen. És még neki áll feljebb, pedig az égvilágon semmit nem tett még le az asztalra. (lehet, hogy később fog, de az már nem ide tartozik)

Nekem például nem lenne szívem kiadni ennyi pénzt telefonra, pedig előfizetéssel én is megvehetném. A telefont csak telefonálásra használom, semmi másra, ezért bőven jó nekem a "bunkofon".

2013. okt. 22. 13:52
 36/58 A kérdező kommentje:

:))

Elég viccesek itt egyesek:)

Mégis mit kellet volna letennie eddig egy 15 éves lánynak az asztalra. Persze a kitűnő bizonyítványon kívül? Mert az nekem megvan.

Egyébként pedig egyáltalán nem várom el! Egyszerűen csak szeretnék egyet!

Az pedig nem érdekel, hogy másoknak mire telik meg mire nem. Meg mire használják a telefont, meg mennyiből élnek egy hónapban.

2013. okt. 22. 13:55
 37/58 anonim ***** válasza:
78%

Látod, kedves kérdező PONT EZ A BAJ? HOGY NEM ÉRDEKEL!

Szállj le a magas lóról! Kérdeztél valamit a válaszolók elmondták a véleményüket, de a kérdést 8:42-kor tetted fel és azóta nem tudtál felhozni egy olyan érvet, hogy azt mondja rá valaki is, hogy oké! Inkább ezen kellene felháborodnod! Tehát még mindig csak úgy gondolod, hogy alanyi jogon jár neked.

Ne haragudj, de egy ilyen családba felnövő gyereknél a minimum elvárás a kitűnő bizonyítvány és nem díjazandó! A kitűnő bizonyítvány olyan helyen kiemelendő, ahol anyuci és apuci 8 osztályt végzett, nem volt lehetőség különórára járatni a gyereket, na ott valóban kiemelendő. De nálatok, ahol biztosan volt külön tanárod minimum egy tantárgyból, minden segítséget meg tudsz kapni, mert a szülők is iskolázottak, van interneted és tele van mindig a hasad, neked ez a minimum, hogy kitűnő vagy! A telefont meg érdemeld ki: például több házimunkával, önkéntes munkával, kiemelkedő sport teljesítménnyel, vagy anyagi helyzeted ellenére munkával. És legelőször is ne nézz le másokat légy egy kicsit emberibb és kevésbé elkényeztetett újgazdag l.ba.

2013. okt. 22. 14:10
 38/58 anonim ***** válasza:
85%

Atyavilág, ha ilyen gyerekem lenne olyan pofont kapna, hogy kiesik a száján.

Tudod mi kell neked drágám? Egy jó nagy pi...csán rúgás, nem ájfón öt...

Különben meg 15 évesen húzzál el dolgozni, ne otthon vergődjél, hogy apádnak milyen telefonja van. Hülye kis p....csa:)

2013. okt. 22. 14:12
 39/58 anonim ***** válasza:
48%

Megtehetitek? Van rá pénz? Akkor mondd el apádnak, azt amit nekünk is! Na...meg van oldva. Csak ne verd már itt magad, mert ez szánalmas és kiakasztó.

Menjél ,máshol szórakoztasd az embereket!

2013. okt. 22. 16:57
 40/58 anonim ***** válasza:
93%
Mi lenne ha kérnél egy sokkal olcsóbb telefont ami annyit tud mint az I5-ös? Azért valljuk be annak sem a tudását fizeti meg az ember hanem a kis almalogót a hátulján... Te meg a telefonáláson, sms-ezésen, facen és játékon kívül nem sokra fogod használni, arra pedig egy mezei telefon is képes. Sőt már olyan telók is vannak amik sokkal jobban teljesítenek mint az Iphone és nem kerülnek annyiba.
2013. okt. 22. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!