Hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy új telefont?
Szeretnék egy új telefont, egy iPhone5-öt!
Anyának már mondtam és azt mondta, hogy ő nem bánja:) Azt hittem majd rábeszéli apát, de azt mondta, hogy beszéljem rá én. Szóval, hogy vegyem rá apát, hogy vegyen nekem egy ilyen telefont? Kellene pár normális érv, hogy miért szeretnék új telefont. De nem jut eszembe egy se:(
15/L
Akkor ennyi erővel apu is pazarolja a pénzt:)
Nemrég vett magának új telefont. Egy HTC One-t. Az még azt hiszem drágább is volt mint az iPhone5. Pedig az ő előző telefonja sem pusztult még el.
Neki szabad?:)
Neki szabad, ő megdolgozott azért a pénzért.
Ha apádnak szabad autót vezetni, akkor neked is?
Nem hallottad még: Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek. Csak, hogy értsd ebben az esetben apukád a Jupiter és te vagy a .....
Csak mondj egy okot, hogy miért érdemled meg, akkor elhisszük, és apukád is, hogy szükséged van rá!
hogy az a...
nem értem a mai fiatalokat,bezzeg nekem akkor lett mobilom amikor felvettek a gimnáziumba aztán tönkre ment a gimi végére és kaptam egyet az érettségire, az a mobil viszont a mai napig jól működött ezért nekem nem kellett új!
Most komolyan azért kell mert mindenkinek az van? vagy mert jól néz ki? Szerintem az a lényeg hogy jól működjön és jó legyen arra amire kell:S
Hülye fruskák mostanában egyre inkább nem értékelik a pénzt csak a divat az fontos nehogy emiatt már ciki legyen neked
"Akkor ennyi erővel apu is pazarolja a pénzt:)"
Pazarolja a saját pénzét. Ezt te is megteheted, csak keresd meg az összeget.
Amúgy 150 körül van egy szifon 5-ös, Gugli szerint. 15 évesnek akkor sem vennék ennyiért telefont, ha én lennék Rockefeller... Magamnak sem veszek egyébként, pedig vehetnék.
Én sem értem, hogy lehetnek ennyire követelőzők a mostani fiatalok. Pedig megfogadtam, hogy én nem jövök soha ezzel a mai fiatalok dologgal, (még csak 30 vagyok) de néha csak lesek.
Apukád megteheti, hogy vesz új telefont, mert megdolgozik érte. A saját pénzét mindenki arra költi amire akarja. Inkább keress valami diákmelót (pl tescoban polcpakolás) és gyűjts össze a rávalót. Rájössz, hogy annyira nem is megy könnyen, és akkor majd megtanulod értékelni a munkád eredményét. Meg arra is, hogy hülyeségek helyett tanulj, és akkor neked is olyan munkád lesz, hogy nem okoz nagy gondot megvenni egy iPhone5-öt. Szóval nyomás vissza az órára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!