Mi van ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Anyukámnak 4 gyereke van, én rokkant nyugdíjas vagyok, mert orvosilag vak vagyok! Rajtam kívül van három tesóm, mindnek 3 gyereke van! Egyik tesóm egyet nevel, kettőre nem megállapított gyerektartást fizet! A másik kettőt nevel a 4 ből, mert egy már kapcsolatban van, a másik az apjánál van, a két kicsi közűl a nagy siket! A harmadiknak két háza van, kocsija, 3 gyereke, dolgoznak! Mind 100 ezer ft felett keres jóval! Anyu 34 ezret kap ápolásit! Gyakorlatilag én tartom el, a rokkantságiból, meg a járadékból! Apám nemrég halt meg, ő a saját lányánál lakott aki apáról tesóm! Mit tudnánk tenni, mert kilátástalan a helyzetünk, tele folyamatosan növő hitelekkel, ami 11 milliónál jár! És még nő! Tesók nem jönnek, mondván én vagyok a kis kedvenc, nem értik meg, hogy rossz az anyagi helyzetünk, csak azt, hogy nem kapnak!

2013. okt. 21. 22:30
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
3 év hiányzik, igazából kétszer is próbáltuk! Most ez sem segítene igazából, mert a sok adósság levonása után szintán itt járnánk valószínűleg! Jó, persze legalább telne az is, az jó lenne, csak hát ott járunk, hogy kenyér is alig akad!
2013. okt. 28. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!