Megtépte a hajam, mert behoztam a kutyám, normális az ilyen?
Van egy kiskutyánk, akit nagyon szeretek, és behoztam amíg tanulok. Csak az ölemben volt, így nem lett volna semmi baj, nem ürített volna a földre.
Mikor anya meglátta rögtön ideges lett és úgy megtépte a hajam, hogy egy kis maréknyi a kezébe maradt.Még most is sajog :(
Nem értem,hogy lehet ilyen anyám:(( gondolom a blúzom akarta ráncigálni,de úgy kapta el h kihúzta negyedrészét a hajamnak.
Annyira ideges lettem,hogy nem tudtam kontrolálni magam és olyanokat mondtam,hogy éjjel megyek s levágom én is fele haját, aztán úgy tépkedje az enyémet...most nagyon összeveszünk. Máskor is van amikor megüti a kezem, de mostanában már reflexből lefogom a kezét, és nem ér el.
Szerintetek mit csináljak?

Gonosz leszek, de máskor ne vidd be a kutyát, ha azt ennyire nem szereti. :D
Tudod, amíg náluk laksz, addig ők írják a szabályokat.

Apukád mit szól ehhez?
Ez annyira nem normális.
Igen, de nem tudtam,hogy úgy sem szabad. Tényleg csak az ölemben aludt a kutya.
De ezért kell így viselkedni?
2.kicsit felvidítottál.:)

Gondolom határozottan megmondta, hogy nem viheted be a lakásba, te meg tojtál a fejére és már csak azért is bevitted. Gondolom nem ez volt az első alkalom, amikor mondott valamit, te meg direkt az ellenkezőjét tette. Gondolom elszakadt nála a cérna.
Nem. Nem normális, hogy agresszióval válaszol, de azért nézz te is magadba, hogy nem abból csinálsz-e sportot, hogy a végletekig idegesíted őt.

A blúzráncigálás még elment volna. Az még érthető valahol, ha felvilágosít hatszor, hogy ne hozd be azt a kutyát.
A hajtépéssel viszont egyáltalán nem értek egyet. Valószínűleg van valami, ami nyomja a lelkét, ami miatt ideges, és rajtad vezette le.
Ez mindig így van. A szülő azért veri a gyerekét, mert saját magát, a gondolatait nem tudja kontrollálni és a gyereken vezeti le.
Saját magam tapasztalatából mondom, hogy párszor ha megsuhintottam csak picit a gyerekem arcát, mindig lelkiism furdim lett utána. Bocsánatot is kértem tőle, mert rájöttem, hogy még ha butus is volt, én voltam ideges, ami miatt fizikálisan akartam bántani. Ő még csak hatéves. Szóval nagyon meggondolom, hogy megüssem-e bármikor. Ahhoz nagyon durva dolgot kellene tennie.

Nem szeretem azokat akik árulkodnak egy másik emberre, akinek nincs gerince visszavágni (nem tettlegességre gondolok) az ne meneküljön szűkölve mint egy kutya, elárulni egy másik embert.
Ha valaki azt mondja nem viheted be a kutyát akkor azt azt is jelenti, ergo kézben sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!