Édesanyám semmibe néz, mit tegyek?
Szia! Szintén 14 éves vagyok, csak én lány. :) Hát először is érdemtelenül kiabál veled? NÉHS velem is szoktak és olyankor el kell egy kicsit gondolkodni, hogy valóban csak szülőhiszti-e vagy valóban elkövettél valamit.
Ha igen, akkor próbálj meg javítani a magatartásodon, azon a dolgon ami miatt a letolást kapod. (Ha nem akkor is érdemesebb tisztelet tudóbbnak lennünk, és kell egy kis magatartás ;))
Ha nem, akkor próbálj meg elbeszélgetni vele (NORMÁLIS HANGNEMBEN) Hogy téged nagyon bánt, ahogy beszél veled, és kérd meg, hogy ha te megadod neki a tiszteletet, adja meg ő is. A lényeg, hogy maradj nyugodt, és legyél te az okosabb. Akkor se legyél flegma, vagy ne kiabálj, ha ő azt teszi. :)
Remélem segítettem :)
14/L
Néha, szoktam valami hülyeséget csinálni az iskolába, akkor persze megkapom a letolást, de sokszor nem teszek semmit, csak úgy egy maga elkezd kiabálni..
#1. Igen, régebb óta.
Semmibe néz? Nem inkább semmibe vesz?
Tata.:D Elég érdekes kifejezések.
Szerintem nem sok mindent tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!