Hogy értessem meg a vallásos anyámmal, hogy semmi köze a lányunkhoz?
Ő mélyen vallásos és engem is próbált úgy nevelni.Nem sikerült neki.
16 évesen megismertem a barátomat,aki anyám szemében minden volt,ami rossz.Más volt az élete,mint a mienk.
Látszott rajta,hogy gazdag,az életstílusa is olyan.Helyes,emiatt sosem volt gondja a nőkkel.Ő egyáltalán nem vallásos és mellette nem kellett szerepet játszak soha.
És idősebb is nálam...
Amikor anya megtudta,hogy együtt vagyunk,próbált tiltani tőle,sikertelenül.Kiborult,mikor megtalálta a gyógyszeremet,közölte,hogy egy utolsó .... vagyok.
Ahogy 18 lettem,a páromhoz költöztem.Ennek már több,mint 2 éve.
Az anyám nem nyugodott ebbe bele,folyamatosan hívogat,néha a házunkhoz is eljön,de ez nem gyakori,mert vidékről nehezen közlekedik.
Van egy 4 hónapos kislányunk és az anyám látni akarja.Mi ezt nem szeretnénk,de nem akarok úgy élni,hogy azt kelljen figyelnem,hol bukkan fel.
Szerintetek mi lenne a megoldás?Hogy állítsuk le?
Biztos lenne valami módja annak,hogy megakadályozzuk,hogy lássa a lányunkat.Vannak a lányunknak nagyszülei,a párom szülei imádják és apukám is szokott vele lenni.
Költözni emiatt nem szeretnénk.
A párkapcsolatomhoz nem kértem kommentárt.Nem ismertek minket,elég necces így ítélkezni,nem?
De szóljatok,ha bármelyikőtök közeli ismerősünk lenne,bár ezt kétlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!