Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovább anyámmal!...

Nem bírom tovább anyámmal! Gyűlölöm és hánynom kell tőle de nincs hova mennem. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Kis koromban elváltak a szüleim, mert anyám folyton megcsalta aput.Sose felejtem el amikor kb. 7 éves voltam és anyám részegen azt kiabálta az udvaron, hogy " egy gyerekf..szú a férjem, valaki ba..on szét". Apu sokáig eltűrte, hogy mindig mindenhol megalázza de egyszer csak megunta és kiköltözött Hollandiába.Tudom, hogy magával vitt volna minket de egy munkásszállón lakott, mert pénz nélkül ment ki, aztán meg anyám leszokott a piáról (nagyábból) és neki ítéltek a tesómmal, hiába mondtuk, hogy mi apuval akarunk lenni.

Anyám minden héten más pasival jött haza.Volt, hogy ott feküdtem mellette (egy szobás házunk volt) és egy vadidegen csávóval kefélt és nem visszafogodtan pedig max. 10 éves voltam.

Amikor a nővérem 18 lett csak miattam nem ment el és anyám már nem mert úgy bánni velem, mint előtte. Kicsit nyugodtabban éltünk de mindig is szégyeltem, hogy ilyen anyàm van.43 éves és bulizni jár, kirakja a mellét, mini szoknya, 6kg alapozó, 15cm-es magassarkúba.. Nem dolgozik, mert a hapsiaji fizetnek neki mindent.

Nyár végén közölte, hogy a nővéremnek el kell mennie, mert unja a pofáját de mivel k urva jó fej így segített munkát keresni neki.. Ausztriába egy mosokonyhán.Hát, nem aranyos?!

Nővérem bár, nem akart menni miattam mégis kiment, mert a pasija kidobta és nem talált itthon munkát.Ahogy kiment tesóm anyám haza állított a volt pasijával (aki két hete se volt, hogy szakított vele) és közölte, hogy Ő most már Árpika nője! (43 évesen egy 24 éves pasinak!!!) és nem érdekli se az én véleményem, se a tesómé. Minden éjjel hallom, ahogy szexelnek de nem csak én, hanem a szomszédok is (panelba lakunk).Ilyenkor mindig lemegyek a parkba még éjszaka is, mert hánynom kell ha meghallom mit művelnek.A szomszédok meg folyton kiakarnak lakoltatni a gondnokkal.

17 éves vagyok, még tanköteles és fiatalkorú.. apuhoz nem mehetek, a rokomaimhoz se, a nővérem pedig még nem állt talpra teljesen és a suli miatt hozzá se tudok.A gyámügy tud mindenről és bár, szivem szerint szivesebben lennék lakásotthonba nem tudnak elhelyezni.

Bármit megtennék, hogy megszabaduljak ettől a kúúrvától! Már az öngyilkosság is eszembe jutott de gyáva vagyok hozzá.

Még a kaját is dugdossa előlem, ruhát meg bérletett,tampont,sampont,tüsfűrdőt stb.-t is magamnak veszek pedig tudom, hogy apu küld minden hónapban gyerektartást.

Bocsánat, amièrt ilyen hosszúra sikerült!

17/L

2013. okt. 19. 21:44
1 2 3 4
 21/31 Ani25 ***** válasza:
Iszonyatosan sajnallak, borzaszto lehet iy elned! Szerintem elned kene a meghivassal amit elottem valamelyik valszolo felajanlott es a kesobbiekben meg minel hamarabb tesod utan menni! Valahogy majd csak megallod ott is a helyed ha mar ezeken keresztul mentel, semmi varatlan nem erhet! Azt irod ma elmesz otthonrol , ne csaszkalj csakugy az utcan inkabb menj oda ahol szivesen latnak:)
2013. okt. 20. 08:30
 22/31 anonim ***** válasza:

#9es vagyok ismét, ha végképp nem bírod,és összecsomagoltál,tényleg jobb ha elfogadod a segítséget,a #16-ostol,ne légy makacs és ne indulj el csak úgy világgá.

Látod van aki látatlanba is segítene,szeretet nyújtana neked.Szerintem ha végképp nem bírod (ami úgy látszik tény,mivel nem írtál volna utolsó segélykérésként ide)Hidd el én sem bírnám jobban a helyedben.Nem bepofátlankodás más családjába,ennyit te is megérdemelsz igazán,hogy szeressenek.Csak okosan :)

Üdv.25/F

2013. okt. 20. 10:07
 23/31 anonim ***** válasza:

10-es,11-es vagyok. Ez a gyámügy nem semmi. Méghogy nem bántalmaz. A lelki megnyomorítás és az éheztetés akkor mi? Mindegy mint írtam próbálkozz még,ha nem gyámügy,akkor önkormányzat,családsegítők.... Koleszt is azért írtam,mert reménykedem benne,hogy valamelyik intézmény(ek)ben találsz elhivatott pedagógusokat,akik igenis minden szálat megmozgatva,állami támogatást igényelve el tudnak helyezni.Hidd el lesz ilyen,ne add fel a bizakodást az érdektelen gyámügyesek miatt.

Látod,hogy itt is,magánszemélyek közül is van olyan,aki vendégül látna.Tiszta szívből hiszek benne,hogy ezt pár intézmény is megtenné.Csak igen,fel kell ezeket kutatni.

Nem tudom ma hol kötsz ki,elindultál-e.De amint gép elé kerülsz kezdj el egy internetes kutatást.Próbálkozz ilyeneknél is mint: NANE (www.nane.hu/‎

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101) és különböző gyermekvédő egyesületek ( [link] ).Addig amíg időlegesen vendégként töltöd valahol az elkövetkezendő napjaidat,addig minden követ mozgass meg a neten keresztül! Írj meg egy ilyen szép hosszú részletes levelet,mint amilyet ide is írtál és küldd el sok-sok helyre.Lesz az az alapítvány, lesz az az intézmény akit nem fog hidegen hagyni a sorsod.Kitartás! Nekünk is írj,ha netnél vagy.

2013. okt. 20. 10:46
 24/31 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja,mindenképp próbáld meg,alapítványok,intézmények felé is jelezned.Biztosan,segíteni fognak.Ez a legtöbb,amit megtehetsz,hogy nem hagyod annyiban.Tudom félsz,és szégyelled magad.De nem kell!Muszáj vagy elfogadni a segítséget.Csak annyit tegyél meg,hogy tudtukra adod,hogy létezel,biztosan segítenek..ha meg mégsem(ami elég szomorú lenne) Akkor tényleg vedd föl a kapcsolatot,ezzel a családdal,aki írt,hogy valamennyi időre szívesen látna téged,és szerintem segítőkészek lennénekveled,biztos nem fognak magadra hagyni...Sokkal jobb,mint othon törnöd magad,azon a jellemtelen-szemétládán,komolyan ha nekem ilyen anyám volna,én biztosan agyonütném..persze jó,tudom nem azt kell tenni...hallgass,az előttem lévő válaszadókra.
2013. okt. 20. 11:04
 25/31 A kérdező kommentje:

# 23

Köszönöm, ( meg persze mindenkinek aki írt ) ha nem sikerül semmi megpróbálom amiket írtál.

Reggel skypon beszéltem apuval és mindent elmondtam neki ( eddig csak nagyábból mondtam el, hogy miket csinál ) nagyon jó fej volt és azt mondta, hogy beszél a barátnőjével, kitalálnak valamit és délután felhív. Utánna beszéltem egy barátnőmmel és megkérdeztem, hogy nem lehetnék- e náluk pár napot? Most épp náluk vagyok, nagyon kedvesek, szeretem Őket de rettenetesen szégyellem magam amiért nem tudok még kaját venni se magamnak.Anyámnak megmondtam, hogy soha többet nem akarok a közelébe se lenni és, hogy undorodom tőle de csak kinevetett és gúnyolódott velem.A "pasija" igaz, hogy mellém állt de attól még Ő se jobb egy kicsit sem a szememben.

Tesómmal is beszéltem, szegény teljesen kiakadt amikor elmondtam, hogy a volt barátja nálunk lakik és együtt van anyánkkal.Nem értem, hogy sűllyedhetett eddig.

Most azt várom, hogy apu hívjon. De ha Ő sem tud segíteni akkor muszáj leszek a büszkeségemet félre tenni és keresni egy helyet, ahol lakhatok.

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek!

2013. okt. 20. 11:47
 26/31 A kérdező kommentje:

Többen kérdezték, hogy hol lakok?

Hajdú-Bihar megyében.

2013. okt. 20. 11:53
 27/31 anonim válasza:

Hu nagyon sajnállak.:( Szerintem próbáld meg a kollégiumot és szerintem a helyedben nem élnék az ilyen lehetőségekkel mint amit a #16 kínált,lehet h igazat mondott és semmi hátsó szándéka nincs, de lehet h ennek az ellenkezője.A mai világban hát.... Ha igazat mondott a #16 akkor az elnézését kérem de én úgy vagyok vele hogy az interneten senkiben sem lehet megbízni.

U.I:Az öngyilkosságot felejtsd el!Ezek után biztosan szép jövőd lesz! Kitartás!

2013. okt. 20. 18:55
 28/31 anonim válasza:
#27 voltam és még annyit hozzá tennék hogy: Amíg nem akad más maradj a barátnődnél,nehogy az utcán aludj vagy valami sikátorban mert abból csak a baj lesz
2013. okt. 20. 18:57
 29/31 anonim ***** válasza:
16-os vagyok és a 27-es bocsánat kérését elfogadom. Nem akartam bántani, sem félrevezetni. Gyerekkoromban végig csináltam ugyan ezt. Kicsit előjöttek ezek a dolgok, és ha lenne rá pénzem és lehetőségem, sokkal többet is tettem volna a kérdezőért, de így 1-2 hetes kis nyaralást tudtam felajánlani, teljes ellátással. Meg egy kicsit helyettesíteni az "anyai szeretetet".
2013. okt. 20. 19:09
 30/31 anonim ***** válasza:

Lassan 18 éves leszel, légy bizakodó!

Majd találsz munkát, rendes társat.

Öngyilkos? Ne légy, más miatt minek?

Van saját életed, tedd széppé.

2013. okt. 20. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!