Mi köze a páromnak ahoz, hogy én hogy beszélek anyámmal?
Utálom az anyámat, amíg vele laktam minden pénzemet elvette, semmit sem tudtam magamnak venni.
Ma csúnyán összevesztem vele mire a párom nekem állt, hogy merek anyámmal így beszélni és ha mégegyszer meghallja akkor szájbavág. Ő ebbe miért szól bele?
Első körben pasi kidob,másodikban költözés,és már anyádnak se add meg a cimed,telefonszámod.
Új élet,nem fogod megbánni.
Annyi koze van hozza, hogy ebből a stílusból kikövetkeztethető, hogy vele hogyan fogsz beszélni, ha probléma adódik....
A szájbavagas durva lenne, gondolom nem szó szerint értett.....
Egyrészt azért, mert ő a párod, azaz a hozzád legközelebb álló személy, és mint olyan, MINDENHEZ köze van, ami veled kapcsolatos. Ahogy neked is azokhoz a dolgokhoz, amik vele kapcsolatosak.
Másrészt ha nekem ilyet mondana hogy szájbavág, akkor onnantól kezdve az exemmé avanzsálna.
Akkor biztos ezért fáj neki annyira ezt hallani. Ettől függetlenül ő is megérthetné az álláspontodat. Az én férjem is utálja az anyját, aki terrorizálta 20 éven keresztül, és ha valami csúnyát mond rá... hát, nem lepődöm meg. A párod ismeri az anyádat személyesen? Mi a véleménye róla egyébként? Lehet, hogy őt úgy nevelték, hogy minden szülő feddhetetlen tekintély kell, hogy legyen, akit MUSZÁJ tisztelni.
Ha egyébként nincsen gond köztetek, akkor egyszerűen ne beszélj anyáddal többet és kész.
Biztos ő jóban volt az anyukájával, ezért fura neki, hogy te nem és hogy így beszélsz vele. Vagy egyszerűen csak zavarja, ha valaki csúnyán beszél.
Szerintem ha ennyire rosszban van anyukáddal és nem lehet megoldani a problémát, akkor beszéljetek kevesebbszer egymással, hogy ne legyen lehetőség veszekedni. Vagy ha gond van, akkor normálisan kezeljétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!