Egy roncs vagyok.! (? )

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy apukám már két éve külföldön dolgozik és 3-4 hetente jár haza, ilyenkor egy hetet szokott itthon tölteni. És nekem apukám az "Isten" szóval tényleg ő a példaképem, nagyon felnézzek rá, de ez hogy külföldön van nagyon megvisel... :(

Gondolom másnak is dolgozik külföldön anyukája/apukája ti hogy viselitek, hogy tudjátok feldolgozni?

2013. okt. 17. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de azt biztosan, hogy nem vagy roncs. Kissé túlzásba viszed az apádon való függést. Három-négy hetente hazajárni luxus. (Én legutóbb két évig nem voltam otthon.) Pláne úgy, hogy egy hétig otthon lehet.

Becsüld meg, amikor otthon van, és tudd, hogy mindig hazavárhatod. Ne nyavalyogj, ne lógj rajta, mert azzal csak az ő dolgát nehezíted meg. Biztosan nem volt könnyű döntés a számára, hogy külföldön kell dolgoznia, de ha még erre rátesznek a családtagok egy rakás sirámot és bűntudatkeltést, az nagyon nem tesz jót senkinek sem.

2013. okt. 17. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia .Az én apum is kint dolgozik ,én belátom hogy igaza van .Itt alig keresett valamit .Mi ki fogunk költözni anyukámmal nemsokára és megint együtt leszünk mindig . Hiányzik nagyon ,de belátom ,hogy miértünk dolgozik .
2013. okt. 17. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
kössétek röghöz mint a jobbágyot
2013. okt. 17. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz utána menni, és ott lenni vele?
2013. okt. 17. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Nölj fel, keres barátokat, szakadj le apuciról anyuciról, egyszer meg kell történie.
2013. okt. 17. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem kéne ennyire túllihegned apád imádatát.

Gondolj arra, hogy más gyereknek nem dolgozik külföldön az apja, minden nap látják egymást és lelki terrorban tartja az egész családot.

Na az mennyivel rosszabb...

Neked van egy jó fej apád, aki akkor is van, ha nincs veled. Örülj neki.

2013. okt. 17. 21:01
 7/8 anonim válasza:
4-es válaszoló. csak annyi h félreérted az egészet vagy a 12 korod miatt vagy csak szimpla bunkó vagy
2013. okt. 18. 20:32
 8/8 anonim ***** válasza:
te meg cigány vagy
2013. okt. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!