Érzelmi roncs vagyok főként a családom miatt. Mit tehetnék?
Szia!
Kérlek írd le mi a gond...hátha tudunk segíteni.
Niki
Na igen, a kifejtéssel is gondjaim vannak :) Mármint elég nehéz ezt leírni, megfogalmazni vagy egyáltalán megnyílni (hiába anonim az oldal)
Elég sokat "bántottak" és mindig mindenért én vagyok a hibás. Valahogy úgy gondolom, soha nem is voltam elég jó nekik. A szüleim azóta már elváltak, de én nem menekültem meg attól, hogy mindkettőjüknek meg kell, hogy feleljek. A testvéremnek szerencséje volt, neki sikerült új életet kezdeni saját családdal. Én viszont egyedül maradtam.
Sajnos azt veszem észre, hogy az itthon elsajátított egymással való bánásmód (pl. hogy semmibe vesszük a másikat és nem tudják egymást elfogadni) már az én életemre is rányomta a bélyegét, úgyhogy a párválasztás illetve a barátkozás is nehézkes. Elég nehezen kerülök érzelmileg közel valakihez, mert akkor ugyanúgy meg tud alázni, mint ahogy családon belül tették.
Nem szeretnélek elkeseríteni,de nagyon nehéz ez az út....én sajnos nagy árat fizettem,mire feldolgoztam...igaz,nem volt segítségem....
Nézd,ne akarj Te megfelelni senkinek...
Hány éves vagy? Fiú vagy lány?
E-mail: marthanikolett@freemail.hu
Segítek amiben tudok...
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!