Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a vége ha valaki érzelmi "roncs" lesz?
Nagy szerelmi kapcsolatnak indult a mienk.Mindkettem egy előző házasságból léptünk ki .Én az elsőből Ő meg a tartós kapcsaolatai közül a másodikból...mindenhol gyerekeket hagyva maga után és egyéb nőket...
Aztán jött a sok probléma gyerekekkel, telefonálgató munkatársnők,a tekintélyelvű családban való felnővés,ital.
Széplassan épült a fal kettönk közt ...bármit megtettem volna , hogy rendbejöjjön , mert nem vagyok "vándorló". Abban szerettem volna jól érezni magam amiben élek. Amikor nem bírtam a társasmagányt hazudozást elküldtem.Utólag kiderült, hogy megvan a következő áldozat egy új munkatársnő személyében akit éppen a családjától készül elvenni.És megint boldog, mert neki mindig a másé kell.
Én totál leépültem ebben a kapcsolatban, képtelen vagyok az egészet bárhova is tenni a fejemben. Élek egy nagy házban egy olyan helyen amit a szüleimtől örököltem,egy hatalmas 80 % kész házban.Fizetem a rengeteg kölcsönt amit közös életünkre vettünk fel és várom a napot, hogy mikor jelenik meg, hogy szüksége van arra ami benne az ő része. Egyáltalán nemtudom hogyan tovább...dolgozom, fizetek, eltartom a gyermekem és semmiben nincs örömöm.
Egyre kevésbé keresem mások társaságát, nem bízom senkiben,ha férfit "látok "csak rossz jut róluk az
eszembe, bármiféle kapcsolatra képtelen vagyok...
Átlátom mi történt , de nemtudom hogy mászak ki belőle.
Ti mit tennétek?
Igen valahogy Én is így gondolom ahogy leírtátok.Köszönöm.
Ami nehézzé teszi a dolgot a ház eladás , kifizetni egyenlőre biztosan nem tudnám..a szüleimtől van a telek kötödöm hozzá meg a helyhez itt töltöttem a gyerekkorom ...húzni addig húzhatom az időt amíg akarom az ügyvéd szerint, ház eladások alig vannak ..áll a piac.
Viszont túl nagy "falat ez nekem" . Csupa olyan dolog amit szerettem...és az ésszerűség kedvéért megkellene válnom tőle...nagyon nehéz...még ez is.
Hobbim van...bár eléggé nem társas dolog, mert futok..kikapcsol és ez jó többnyire egyedül. A barátaim 20 -30 éve ugyanazok...számíthatok rájuk, bár egyre inkább egyedül vagyok ...nem vágyom sehova, tudatosan rohanok haza....
nem egyszerű...
Fura dolog ez...kívülről annyira egyszerű....amikor másnak volt problémája Én is láttam, hol a megoldás...merre kell keresni.
Talán az enyémről is van egy képem magamnak körülbelül olyan mint amit írtok, de egyszerűen nem töröl az agyam...valamennyire probálkozom aztán feladom.
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küzdök,van egy lány akit meg ismertem meg kedveltem,meg szerettem.
Azt nem tudom viszonozza-e a szerelmemet csak annyit mondott hogy nem tudja a dolgot hova tenni.
Van egy aranyos tündéri kis lánya akit szintén kezdek meg szeretni n most ők ketten
Na mot ahogy a kérddező írta a lány és a jelenlegi párja közt fal épült vagyis
társas magyányban élek a srác sokszor ki csapong késő este jár haza nem foglakozik
se a lányal se a gyerekkel és azt mondta a lány hogy nem akar a gyerek mellet
pasizgatni. De ezt nem tudom el fogadni hogy valaki akiket szívből szeretek
így éljenek hogy ilyen semmmire kellő férfi aki nem törődöm és
csak ígérget ki csapong meg minden. Szerintem ennek nincs értelme én úgy
érzem ki kellene törniük onnan és ebben kellene nekik segítenem mert szerintem
a lány fél valamitől de nem tudom mitől.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás hogy nekem is jó legyen
és első sorban a lánynak és a gyermeknek is jó legyen?.
Mi a megoldás erre a dologra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!