Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lehet a vége ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a vége ha valaki érzelmi "roncs" lesz?

Figyelt kérdés

Nagy szerelmi kapcsolatnak indult a mienk.Mindkettem egy előző házasságból léptünk ki .Én az elsőből Ő meg a tartós kapcsaolatai közül a másodikból...mindenhol gyerekeket hagyva maga után és egyéb nőket...

Aztán jött a sok probléma gyerekekkel, telefonálgató munkatársnők,a tekintélyelvű családban való felnővés,ital.

Széplassan épült a fal kettönk közt ...bármit megtettem volna , hogy rendbejöjjön , mert nem vagyok "vándorló". Abban szerettem volna jól érezni magam amiben élek. Amikor nem bírtam a társasmagányt hazudozást elküldtem.Utólag kiderült, hogy megvan a következő áldozat egy új munkatársnő személyében akit éppen a családjától készül elvenni.És megint boldog, mert neki mindig a másé kell.

Én totál leépültem ebben a kapcsolatban, képtelen vagyok az egészet bárhova is tenni a fejemben. Élek egy nagy házban egy olyan helyen amit a szüleimtől örököltem,egy hatalmas 80 % kész házban.Fizetem a rengeteg kölcsönt amit közös életünkre vettünk fel és várom a napot, hogy mikor jelenik meg, hogy szüksége van arra ami benne az ő része. Egyáltalán nemtudom hogyan tovább...dolgozom, fizetek, eltartom a gyermekem és semmiben nincs örömöm.

Egyre kevésbé keresem mások társaságát, nem bízom senkiben,ha férfit "látok "csak rossz jut róluk az

eszembe, bármiféle kapcsolatra képtelen vagyok...

Átlátom mi történt , de nemtudom hogy mászak ki belőle.

Ti mit tennétek?

2010. júl. 21. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
El kellene rendeznetek a vagyoni helyzetet, mert amíg ez nincs lezárva, bármikor megjelenhet, követelve a részét és ez újra felbolygatja majd az életedet. Aztán, próbálj magadnak valami hobbit találni, amit szívesen csinálsz, keresd fel azokat a régi barátaidat, ismerőseidet, akikkel szívesen találkoztál régebben, menj moziba, színházba, csatlakozz kirándulós társaságokhoz (az interneten lehet találni ilyen csapatokat, akikhez lehet csatlakozni) és menjetek a gyerekkel csatangolni, csináljatok együtt programokat. Egyelőre ne gondolj új párkapcsolatra, mert még ebből kell felgyógyulnod. Nagyon nehéz, az biztos, de muszáj elindulni az úton, mert az összeomlás ne megoldás!
2010. júl. 21. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
hasonlóképp érzek, frissen ért véget a nagy szerelem, ami halálosan fáj, szintén dolgozom, fizetek, gyerekezem és nem látom a kiutat ebből az állapotból, de bízom benne az idő ezt is megoldja majd....addig pedig ki kell bírni a kisgyerkőcért...és nem csak valahogy!
2010. júl. 22. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
"A felhők fölött mindig süt a nap!" és azt se felejtsétek el, hogy :"Amikor a legsötétebb az éjszaka, akkor kel fel leghamarabb a nap."Remélem értitek mit akartam ezzel mondani.Kitartás...Neked pedig kedves kérdező azt ajánlom rakj rendet magad körül, hátha rend lesz a lelkedben is, egy ilyen pali miatt ne vonzz be több rosszat az életedbe.Ne szomorkodj, légy optimista és az első 2 mondatom lebegjen folyamatosan előtted és meglátod előbb, utóbb minden jóra fordul.
2010. júl. 22. 13:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen valahogy Én is így gondolom ahogy leírtátok.Köszönöm.

Ami nehézzé teszi a dolgot a ház eladás , kifizetni egyenlőre biztosan nem tudnám..a szüleimtől van a telek kötödöm hozzá meg a helyhez itt töltöttem a gyerekkorom ...húzni addig húzhatom az időt amíg akarom az ügyvéd szerint, ház eladások alig vannak ..áll a piac.

Viszont túl nagy "falat ez nekem" . Csupa olyan dolog amit szerettem...és az ésszerűség kedvéért megkellene válnom tőle...nagyon nehéz...még ez is.

Hobbim van...bár eléggé nem társas dolog, mert futok..kikapcsol és ez jó többnyire egyedül. A barátaim 20 -30 éve ugyanazok...számíthatok rájuk, bár egyre inkább egyedül vagyok ...nem vágyom sehova, tudatosan rohanok haza....

nem egyszerű...

2010. júl. 22. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Fura dolog ez...kívülről annyira egyszerű....amikor másnak volt problémája Én is láttam, hol a megoldás...merre kell keresni.

Talán az enyémről is van egy képem magamnak körülbelül olyan mint amit írtok, de egyszerűen nem töröl az agyam...valamennyire probálkozom aztán feladom.

2010. júl. 22. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Na ez az, add fel, vagyis ne töprengj a múlton, mert ott ragadsz és nem fogsz tudni továbblépni.Nézz előre.Kitörölni nem tudod a múltat, de idővel úgyis kopnak a dolgok és az idő múlásával másként fogsz visszatekinteni a történtekre.És mindig azt keresd, hogy mennyivel jobb ez neked, hogy végül így alakult az életed NÉLKÜLE és ne rágódj azon, hogy régen milyen jó volt vele és főleg még csak el se képzeld, hogy milyen jó is lehetett volna VELE, ha minden szépen alakult volna.Végy egy papírt középen húzz egy vonalat.Az egyik oldalra írd fel a volt párod jó tulajdonságait, a másik oldalra pedig a rosszakat.Meglásd a rossz több lesz, akkor meg minek neked ilyen fickó?
2010. júl. 22. 23:23
 7/7 Zoltán2323 válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló problémával küzdök,van egy lány akit meg ismertem meg kedveltem,meg szerettem.

Azt nem tudom viszonozza-e a szerelmemet csak annyit mondott hogy nem tudja a dolgot hova tenni.

Van egy aranyos tündéri kis lánya akit szintén kezdek meg szeretni n most ők ketten

Na mot ahogy a kérddező írta a lány és a jelenlegi párja közt fal épült vagyis

társas magyányban élek a srác sokszor ki csapong késő este jár haza nem foglakozik

se a lányal se a gyerekkel és azt mondta a lány hogy nem akar a gyerek mellet

pasizgatni. De ezt nem tudom el fogadni hogy valaki akiket szívből szeretek

így éljenek hogy ilyen semmmire kellő férfi aki nem törődöm és

csak ígérget ki csapong meg minden. Szerintem ennek nincs értelme én úgy

érzem ki kellene törniük onnan és ebben kellene nekik segítenem mert szerintem

a lány fél valamitől de nem tudom mitől.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás hogy nekem is jó legyen

és első sorban a lánynak és a gyermeknek is jó legyen?.

Mi a megoldás erre a dologra?

2015. szept. 11. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!