Egy ilyen srác tényleg soha nem változik meg? Miért lesz ilyen valaki?
Nemrég ismertem meg,kb szeptember elején.A barátnőim mondták,hogy ne is álljak szóba vele,mert egy nagyképű gyökér,aki mindig bajba keveredik.Erre rájöttem magamtól is,mert a tanárok nagyrésze utálja,de elég népszerű amúgy.
Tegnap volt az egyik ismerősünk szülinapi bulija és a srác is ott volt.Elkezdte,hogy az olyan visszafogott lányok,mint én,tuti nem tudnak inni.Kiakadtam,hogy nem is ismer és igenis tudok inni (mindezt úgy,hogy még soha nem ittam alkoholt),vett egy üveg piát,hogy majd ketten megisszuk.Hát,annyira tényleg nem bírtam jól,mint gondoltam...
Ő fogta a hajamat,amíg hánytam és hazakísért.Nem azt mondom,hogy tetszik,bár tény,hogy elég jól néz ki,izmos,vicces és más volt vele beszélgetni,mint a többi ismerősömmel.Nekik sose tudtam elmondani,hogy mennyire szeretnék egyszer nem úgy viselkedni,ahogy elvárják mások.
Megkérdeztem tőle,hogy hányszor volt már szerelmes és azt mondta,hogy soha és nem is lesz,mert az csak gyengévé tesz mindenkit.Neki jó a testiség,nem kellenek az érzelmek.
Szerintetek megváltozhat ez a véleménye vagy nem?
Velem rendes volt és ma is beszélgettünk és este elmentek a szüleim egy vacsorára és megkérdeztem,hogy nem akar-e eljönni és itt volt egész este,pedig amúgy a haverjaival ment volna valahova.Nem akarom elhitetni magammal,hogy érezne bármit is,de nem lehetetlen,hogy legyenek érzelmei,ugye?
Mitől lesz valaki ilyen?
de romantikus :D
kihánytad a beled és közben szerelembe estél ... 2013 Magyarország :D
A fiúknak általában tényleg elég a testiség. És mivel ő ilyen népszerű, ezt valószínűleg meg is fogja kapni, szóval a következő 10-15 évben ne számíts jelentős változásra.
Valóban tetszel neki, és valóban rendesen viselkedett veled, hiszen fogta a hajad, miközben hánytál attól a piától, amit megitatott veled.
Minő romantikus :D
Tehát ő az, aki bajba keveredik? Pedig mekkora lovag, hisz még a hajad is tartotta, és miután egy hányós szép estét eltöltöttetek együtt, még át is jött hozzád este! Nem is igaz, hogy gyökér, szerintem Ő az igazi!... na, de most komolyan!
ŐSzintén remélem, hogy mindenki képes a változásra, Ő is, és te is, mert egy kis agyi érés még hiányzik az életetekből! Félelmetes, hogy szerinted ez egy romantikus történet! Állati alacsonyan van nálad az a bizonyos mérce!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!