Nagyon gáz, hogy ezt mondtam anyámnak?
Holnap fogok találkozni egy sráccal. Pár hete ismerkedtünk meg a neten (tisztában vagyok mindennel, ami ezt a témát érinti). Most beszéltük meg, hogy mikor találkozunk, és hol. Anyámnak mondtam, hogy holnap itt és ekkor fogok találkozni egy ismerősömmel. Megkérdezte, hogy fiú, vagy lány. Hogy ne legyen zűr, azt mondtam lány, és most ballagott el a suliból. Kérdezte, hogy miért nem hallott róla, stb. De ennyi volt. Mondtam, hogy annyira nem vagyunk jóban, csak találkozni fogunk.
Amíg nem komoly a dolog, nem mondok semmit itthon.
Normális? Baj, hogy ezt mondtam?
19l
Én is találkoztam múltkor egy interneten megismert fiúval, de nem mertem elmondani itthon, szóval azt mondtam, hogy a könyvtárba megyek..
18/L
Nyugodtan visszautasíthatod a válaszadást, nem kell hazudni neki.
Kell legyen magánéleted, és ezt azért mondom, mert én is későn kezdtem megteremteni az anyámtól független magánszférámat. Túl későn. Hagytam beleszólni, és hagytam, hogy zsaroljon.
ó utolsó, engem lenullaszázalékoztak egyszer, mert ugyanezt beírtam egy kérdéshez, amit szintén 19 éves lány tett fel ide.
Szerintem sem kamasz már egy 19 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!