Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon gáz, hogy ezt mondtam...

Nagyon gáz, hogy ezt mondtam anyámnak?

Figyelt kérdés

Holnap fogok találkozni egy sráccal. Pár hete ismerkedtünk meg a neten (tisztában vagyok mindennel, ami ezt a témát érinti). Most beszéltük meg, hogy mikor találkozunk, és hol. Anyámnak mondtam, hogy holnap itt és ekkor fogok találkozni egy ismerősömmel. Megkérdezte, hogy fiú, vagy lány. Hogy ne legyen zűr, azt mondtam lány, és most ballagott el a suliból. Kérdezte, hogy miért nem hallott róla, stb. De ennyi volt. Mondtam, hogy annyira nem vagyunk jóban, csak találkozni fogunk.

Amíg nem komoly a dolog, nem mondok semmit itthon.

Normális? Baj, hogy ezt mondtam?

19l

2013. júl. 7. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem miért nem lehetett megmondani,hogy egy fiú ismerősöddel találkozol,ha már azt nem is mondod el,hogy a neten ismerted meg. De a te dolgod,de azért 19 évesen ilyenekben hazudni az anyukádnak..hát érdekes.
2013. júl. 7. 20:45
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Én is találkoztam múltkor egy interneten megismert fiúval, de nem mertem elmondani itthon, szóval azt mondtam, hogy a könyvtárba megyek..

18/L

3/15 anonim ***** válasza:
93%
19 évesen miért ciki megmondani anyukádnak, hogy egy fiúval randizol? Nagykorú vagy.
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy kérdezősködjön
2013. júl. 7. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

Nyugodtan visszautasíthatod a válaszadást, nem kell hazudni neki.

Kell legyen magánéleted, és ezt azért mondom, mert én is későn kezdtem megteremteni az anyámtól független magánszférámat. Túl későn. Hagytam beleszólni, és hagytam, hogy zsaroljon.

2013. júl. 7. 20:54
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem 14 vagy...
2013. júl. 7. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
hát most már mindegy.. viszont készülj fel hogyha valami ismerös meglát titeket akkor tuti mondja majd anyukának... anyuka meg még jobban fog kérdezősködni
2013. júl. 7. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem az a gáz, hogy 19 évesen a kamasz kategóriába sorolod magad. Arról nem is beszélve, hogy ez a kategória a gyerekvállalás, nevelés alkategóriája, tehát a kamasz gyerekek neveléséről szóló kérdések tartoznának ide, amit a szülők vitatnak meg. Mondjuk nem te vagy az egyetlen, aki erre nem jött még rá.
2013. júl. 7. 21:02
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

ó utolsó, engem lenullaszázalékoztak egyszer, mert ugyanezt beírtam egy kérdéshez, amit szintén 19 éves lány tett fel ide.

Szerintem sem kamasz már egy 19 éves.

2013. júl. 7. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ahogy a kérdező viselkedik inkább kamasz kategóriába sorolom,mintsem felnőttbe. És ezt mindenféle sértés nélkül mondom.
2013. júl. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!