Nagyon gáz, hogy ezt mondtam anyámnak?
Holnap fogok találkozni egy sráccal. Pár hete ismerkedtünk meg a neten (tisztában vagyok mindennel, ami ezt a témát érinti). Most beszéltük meg, hogy mikor találkozunk, és hol. Anyámnak mondtam, hogy holnap itt és ekkor fogok találkozni egy ismerősömmel. Megkérdezte, hogy fiú, vagy lány. Hogy ne legyen zűr, azt mondtam lány, és most ballagott el a suliból. Kérdezte, hogy miért nem hallott róla, stb. De ennyi volt. Mondtam, hogy annyira nem vagyunk jóban, csak találkozni fogunk.
Amíg nem komoly a dolog, nem mondok semmit itthon.
Normális? Baj, hogy ezt mondtam?
19l
Nem árt, ha a szüleid tudják, hogy KIVEL, HOL és MIKOR találkozol. Tegyük fel, hogy elrabolnak, eltűnsz, bármi. Akkor a rendőrség pont nem jó nyomon fog elindulni. Te meg cseszheted. Jó, nyilván nem napi példa, de volt néhány ilyen az elmúlt 1-2 évben. Tudom, tudom, nagylány vagy, tudsz magadra vigyázni, de akkoris, fő a biztonság.
Annyit meg csak elmondhatsz, hogy nem tudsz te sem sokat a fiúról, most találkoztok először???
Én meg azt nem értem mit kell ezen problémázni , hogy hova írja ki a kérdését.
1. Lehet ,hogy ő még nem látja felnőttnek magát amit meg tudok érteni , mert nem mindenki akar nagyon hirtelen felnőni.
2. Több olyan embert is ismerek akik annyi idősek mint a kérdező és még kamasznak érzik magukat .
3. Ha mondjuk felnőttekhez írta volna magát akkor meg ott szólják le többen, hogy miért kellett ennyi idősen odaírni a kérdését.
4. A kérdés szempontjából nem mindegy????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!