Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kibékülni? Menyire változik meg egy srác egy év alatt?
2 évet voLtunk együtt, én szakitottam, mert elvoltunk hidegülve egymástól, sokat veszekedtünk és csak azt hallottam egy nap h nem szeret, másnap de én kellek...és mivel idegileg eléggé nem birtam, szakitottam. Erre ő készült ki, mert soha nem hitte volna, hogy képes lennék erre. Azóta bárhol meglát a városba megijed, fut el tőlem. Viszont van pár közös barátunk, akik szerint ő még szeret s biztatnak h menjek már s béküljek ki vele.
Probáltam elfelejteni, másr sráccal lenni..de 1 év eltelt és úgy érzem hogy ugyanúgy szeretem mint eddig.
Én sokat változtam az 1 év alatt, és tudom már hogy mindent másképp csinálnék.
Utánam neki nem volt komoly barátnője, hanem kezdett játszani minden csajjal(21 évesek vagyunk).
Érdemes megprobáljam, hogy béküljünk ki?
Ha újrakezdesz kapcsolatot mennyi az esély h müködjön?
Vagy megváltozott, vagy nem. Igazából arra látok esélyt, hogy megbánta, hogy úgy alakult, de a bőréből ő sem tud kiugrani, és minden visszaállna a régibe. De hogy mi az igazság, azt sosem tudjátok meg, csak ha újra megpróbáljátok. Persze csak ha ezzel nem romboltok szét esetleg újabb, sikeresebb vagy esélyesebb kapcsolatokat.
f24
Én már kezdtem kapcsolatot újra és nagyjából hasonló problémákkal szembesültem. Most jól megvagyunk és sokkal jobb a kapcsolatunk mint régen. A változás mindkettőnknek jót tett, na meg a szünet is.
Viszont ez a megijed és felfut dolog egy 21 éves sráctól azért nagyon gyerekes, meg ez a játszani kezdett minden csajjal... Ez két dolgot jelenthet az egyik hogy nem vágyik komoly kapcsolatra, a másik meg hogy nem tud elfelejteni. Hát nem tudom nehéz döntés. Ha te még mindig szereted, akkor meglehet érdemes vele újra felvenni a kapcsolatot és talán még össze is jöttök. Egy próbát mindenképpen meg ér. Csak legyél óvatos és inkább barátként közeledj hozzá.
Hát hogy nem felejtett el az biztos. A barataink mondjak, hogy felttelenul probaljam meg.
Es ugyanolyan semmikepp nem lenne, mert en megvaltoztam nagyon.
De koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!