Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék kibékülni egy olyan lánnyal, aki nagyon haragszik rám, és jelentéktelen vagyok neki?
Nyáron összevesztem azzal a lánnyal akit a legjobban szeretek..........végig szenvedtem miatta egy teljes évet, és a legjobb barátnője falazott is nekem, meg sok mindent eltitkolt......erre Ő azt reagálta, hogy ez olyan mintha a legjobb barátnője hazudott volna neki, mert nem volt vele őszinte......bepöccent és azóta nem szól hozzám.Haragszik.......szeretnék vele kibékülni, de hogyan??????
jelenleg jelentéktelen vagyok neki.......
Segítsetek!
hát figyelj. ha ráírosgatsz az semmi féle képpen nem jó, mert idegesítő(tapasztalat)
inkább kérdezd meg tőle h miért haragszik rád
mondd meg neki h nem szeretnéd ha rosszba lennétek
magyarázd el neki h ezzel nem hazudik a barátnőjének
és többet nem fogtok róla beszélni
ha ezek után is azt mondja h nem szeretne kibékülni akkor ne írj neki mert amint mondtam idegesítőőő!:D
Szerintem varázsold el ahogyan csak tudod.
És ha minden kő megmozdult, és már akkor sem akkor HAGYD a pibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!