Ha megtehetnéd, hogy veszel egy lakást a gyerekednek, kötnéd ezt valamilyen feltételhez? Ha igen, mi lenne az?
én nem mondhat nemet az egészre?:)))
én a nem fer ajánlatokra nemet szoktam mondani...
A szülők NEM akarják, hogy elköltözzön. Eltartják, nem kell beadni a rezsibe, fizetik a szórakozásait.
A fiú (23 éves) szeretne elköltözni ebbe a lakásba és szeretné, hogy a szülei fizessék az ottani rezsit, adjanak neki továbbra is kajára meg szórakozásra. A szülei erre mondtak nemet.
Igen. Ahhoz, hogy legyen becsületes, tanuljon és dolgozzon tisztességesen.
Az önfenntartást nem sorolnám a feltételek közé, mert ha pl egyetem alatt albérlet helyett ezzel tudnám támogatni, minden további nélkül megtenném. Csak a jó jegyeket várnám el cserébe.
Haszonélvezetet tennék rá, de pl olyan kikötéseket nem tennék amiket te írtál.
Egyszerűen ha eljön az idő a saját lakásra akkor megvenném, ahogy a szüleim is tették velem, ahogy a nagyszüleim apukámmal.
Mi 15 éve megörököltük a nagyszüleim lakását, de mivel tanulok nincs pénzem fenntartani eszembe sem jut elvárni a szüleimtől, hanem otthonélek.
Elég pofátlan barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!