Ha megtehetnéd, hogy veszel egy lakást a gyerekednek, kötnéd ezt valamilyen feltételhez? Ha igen, mi lenne az?
Haszonélvezeten én is elgondolkodnék,igy talán bevédhető egy válásnál,hogy a férj/feleség vigye ami nem őt illeti.
Diplomához és hasonlóhoz nem kötném.
Csupán ahhoz,hogy legyen normális munkája,amiből fenn tudja tartani a lakást,és olyan életvitele,amiből látszik,hogy huzamosabb ideig is fenn tudja tartani.
A diplomát példának írtam....
Na mindegy. Úgy tűnik, ebből csak rosszul jöhet ki egy szülő.
Ismerek olyant is aki vett a gyerekének egy garzon, az meg kiverte a balhét hogy mig ők ott terpeszkednek a házukban neki egy garzonlakásban kell senyvednie.
Bocsáss meg kedves kérdező de én már csak ilyen vagyok, nekem csak ilyen bolond ismerőseim vannak.
Azért, hogy elvégezzen ezt meg azt, nincs értelme.
Viszont vedd meg tudta nélkül és amikor ugy látod, hogy megtette,amit elvártál tõle, akkor add át neki a kulcsot!
Nekünk vettek lakást a szüleim, de nem kötötték feltételekhez. Nem kellett megvesztegetniük, lett anélkül is 2 diplomám, nyelvvizsgám, jogsim és normális életvitelem. Mire oda kerültem, hogy külön költözzek, már a neveltetésemből adódóan úgy álltam az élethez, ahogyan kell, nem a lakásért, vagy autóért, hanem belső indítatásból akartam továbbtanulni, meg normálisan élni.
Viszont tudok egy rossz példát is: egyetemen volt egy srác, apuciék (gazdagok) ellátták sok pénzzel, saját lakás, kocsi, miegymás. Fél év után pergett ki az egyetemről, mert folyton csak bulizott meg füvezett, mondván, neki így is megvan mindene, minek tanuljon? Nem lakást kellett volna venni neki meg pénzelni folyton, hanem nevelni kiskorától kezdve és megtanítani az értékekre. Most egyébként munkanélküli ( magát zenésznek hívó garázszenekaros kis senki, aki még mindig a szülei vérét szívja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!