Te adnád ugyanazt a nevet a gyerekednek, ami a legnagyobb szerelmedé volt?
Nálunk a kislányom Anna lesz, nagymamám után, aki nagyon szeretek és annak ellenére, hogy elmúlt 80, a mai napig aktív, sokat segít nekem és várja a kisunokát. A párom első, igazi, nagy szerelme szintén Anna, de lesz@rom. Pedig még ő is megjegyezte viccesen, hogy tán róla lesz elnevezve a gyerek... Megnyugtattam, hogy erről szó sincs. :) Páromat nem zavarja, ő is szereti a nagyimat, el tud vonatkoztatni az exétől.
De, ha a te párodat zavarja, az már probléma, fontolóra venném, hogy csak második névnek add, esetleg teljesen elfelejtsd.
A ti esetetekben nem, a milyenkben sem, hiszen nem akarom a férjem nevét adni a gyereknek..
Más esetben adnám régi ex nevét, ha a páromat nem zavarná, hogy ez volt egy exem neve is?
Ja, amúgy a legnagyobb szerelmemet a páromon kívül értettem természetesen :)
Hát akkor lehet tényleg más néven kellene gondolkodni, van még ami mind a kettőnknek tetszik, választunk azok közül. Pedig szerintem ez a legszebb magyar férfinév :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!