Szerintetek mit kezdjek?

Figyelt kérdés
Na. Apa anya elvaltak. Apa egy gazdag novel el. Most kaptam egy 70ezres telefont. De azt mondtak hogy ha 4esnel rosszabb jegy becsuszik akkor elveszik. Sajnos volt mar ilyen, es nagyon felek mindig elmondani a rossz jegyeimet apanak. Anyanak mondom el eloszor mindig... O segit kijavitani. Van egy kettesem nyelvtanbol de azt mar kijavitottam es meg arrol se szamoltamm be apanak. Most becsuszott ketto 3as foldrajzbol es irodalombol. Nagyon felek elmondani. Mit tegyek?

2013. okt. 8. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:
12/F
2013. okt. 8. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Mond meg legközelebb mikor apád ilyet mond, hogy akkor mondjon ilyet, ha minden nap este leül veled minimum 2 órát és gyakorol, és segít neked és ha úgy sem megy,akkor joguk lesz neked ilyet mondani, addig nem.
2013. okt. 8. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Minek egy 12 évesnek 70 ezres telefon? Ezzel akarja az apád pótolni, hogy nem foglalkozik veled?

Mondd neki inkább tanuljon veled és ne pénzzel akarjon neked szeretetet adni.

Ne mondd el neki, hanem tanuljál és javitsd ki a jegyeidet. Kérdezi egyáltalán tõled, hogy milyen jegyeket kapsz?

2013. okt. 8. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is add vissza, akkor talán többet foglalkoznál a tanulással is...
2013. okt. 8. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Kerdezi mindig mikor atmegyek... meg felhiv
2013. okt. 9. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!