Anyám rajtam vezeti le az idegét amit apám generál neki, mit kezdjek vele?
Apám nyugdíjas,hajnali ötkor fekszik délben,egykor kel és hajnali ötig ül a számítógép előtt.Anyám napi 10 órában dolgozik,majd mikor hazajön apám jól felhergeli és amikor én beszélgetnék vele egy kicsit,azt a sok ideget mind rajtam vezeti le.Apám nem csinál semmilyen házimunkát,néha megcsinál valami nagyon alapot aztán anyámból kikényszeríti hogy a lelkét is kihálálkodja,bevásárolni nem hajlandó elmenni,a számlákat nem hajlandó befizetni,könyveket meg pc játékokat meg sorba rendeli az internetről aztán panaszkodik,hogy nincs pénz a számlákra.Az se ritka amikor felkel,megebédel aztán visszafekszik aludni.
Mondom már évek óta anyámnak,ha kell elmosogatok,mutassa meg hogyan kell a mosógépet kezelni,mosok,vagy ha kell megfőzöm az ebédet mert szeretek főzni is,vagy megcsinálom amit szeretne,de mindig azt válaszolja rá,hogy "Jajj nem kell Józsika az nem a te dolgod,majd én elintézem".
Aztán tegnap amikor apám megint jól felhergelte odamentem egy kicsit beszélgetni hozzá mert az ember társas lény.A párbeszéd a következő volt:
Én:Hogy vagy?
Anyám:Apád miatt már megint nem vettem kekszet,tessék...
Én:Akkor együnk darált kekszet,akkor legalább az érzés megvan
Anyám:Ne játszd már meg magad,egyáltalán nem vagy jópofa
Én:Most mi a baj?Mit mondtam?
Anyám:Nem vagyok a játszópajtásod a p-csöddel szórakozzál már!
Aztán odarohant apámhoz,hogy "A kicsi fiacskád nem bírja a kritikát".
16/f
Az apádon akkor ne csodálkozzál,ha igy viselkedik, hiszen az anyud mellette van, és téged nyom le.
Gondolom te is várod, hogy mikor költözöl el.
Legyél erős, és lázadj!
És kezdj el gondolkodni, hogy fogsz tudni elmenni, dolgozni, lakni, stb...
Szüleid olyanok, ha látják, hogy meghunyászkodsz, kedveskedsz nekik, akkor rúgnak beléd a legnagyobbat...mindig is csíptem az ilyen embertípusokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!