Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apám fojton szivat, mit...

Fhonyx kérdése:

Az apám fojton szivat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig szemétkedik velem, Pl.: ha a húgom kiönti a tejet, akkor én gonosz vagyok mert nem segítek az ügyetlen húgomnak, holott ő is úgyanúgy segíthetne neki. És a vicces jogy nem is kért segitséget, hanem rám kiabált. Ha viszon én hibázok üvöltözik velem. Nem tom mit tegyek mert nincs teati bántalmazás csak lelki. utána van amikor jófej velem de ez elég ritka(ha van 25%).

#család #apám szivat
2013. aug. 13. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:

1, ha a húgos kis béna akkor szó nélkül segíts neki. Apád nem fog kiabálni veled.

2. Így marad egy csomó időd hogy egy kicsit olvasgasd a magyar helyesírás alapelveit.

Nagyon gáz hogy a "fojton" szót így írtad le. foLYton .. ahogy a "szivat" helyett szÍvat szót kéne írnod..

2013. aug. 13. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
javítok..húgod...
2013. aug. 13. 12:42
 3/5 anonim válasza:

Szia :) Nálam is hasonló helyzet. Csak nálam még ritkában az is van h jól felpofoz, hajamat ráncigálja, leüt a földre, késsel fenyegetözik (utobbi kettő max 1-3 fordult elő.

Igen lehet h van még mit fejlődnöm szemtelenség felén,

de mostanában semmibbe nem szolok bele megoldják ha akarják

Van amikor bocsánatot kér és mondja h de én is hibás voltam.

És van az amikor a másikat védem meg és én vagyok lecseszve.

Bocsi h az En "storimat' id irtam csak muszáj volt kiadnom magamból

13/l

2013. aug. 13. 12:45
 4/5 A kérdező kommentje:

jó csak az a gond hogy a húgom 15(éves) és elkezdi hogy mekkora szemétvagyok aztán én mondom hogy jó erre ő elkezd bőgni (ismétlem 15 ÉVES) erre apám meg izél velem hogy mért borítom ki na húgomat (irónia hogy ő borította ki a tejet)

ez csak egy példa sajna az ijen dolgok teljesen más szituációba (amikor az öcsém kockulni akart két gépünk van

de ő azon akar játszani aminél én ülök)havi 10-18X ismétlődnek

2013. aug. 13. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kiborítanám a kajáját is, lehetőleg a fejére. Nem mindegy? Így is, úgy is te kapsz ki. Akkor legalább már legyen mulatságos.
2013. aug. 13. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!