Az apám fojton szivat, mit tegyek?
1, ha a húgos kis béna akkor szó nélkül segíts neki. Apád nem fog kiabálni veled.
2. Így marad egy csomó időd hogy egy kicsit olvasgasd a magyar helyesírás alapelveit.
Nagyon gáz hogy a "fojton" szót így írtad le. foLYton .. ahogy a "szivat" helyett szÍvat szót kéne írnod..
Szia :) Nálam is hasonló helyzet. Csak nálam még ritkában az is van h jól felpofoz, hajamat ráncigálja, leüt a földre, késsel fenyegetözik (utobbi kettő max 1-3 fordult elő.
Igen lehet h van még mit fejlődnöm szemtelenség felén,
de mostanában semmibbe nem szolok bele megoldják ha akarják
Van amikor bocsánatot kér és mondja h de én is hibás voltam.
És van az amikor a másikat védem meg és én vagyok lecseszve.
Bocsi h az En "storimat' id irtam csak muszáj volt kiadnom magamból
13/l
jó csak az a gond hogy a húgom 15(éves) és elkezdi hogy mekkora szemétvagyok aztán én mondom hogy jó erre ő elkezd bőgni (ismétlem 15 ÉVES) erre apám meg izél velem hogy mért borítom ki na húgomat (irónia hogy ő borította ki a tejet)
ez csak egy példa sajna az ijen dolgok teljesen más szituációba (amikor az öcsém kockulni akart két gépünk van
de ő azon akar játszani aminél én ülök)havi 10-18X ismétlődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!