Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek veluk, ha ennyire...

Mit kezdjek veluk, ha ennyire idiotak?

Figyelt kérdés

Szoval, nekem a legnagyobb az agyam es, ha ittalszik nagymamam akkor itt fer el. Nekem pedig ejszakankent egni es fajni szokott a gyomrom ilyenkor ki kell mennem enni, hogy jobb legyen, de van, hogy eltart 1-2 oran keresztul is. Ma ejszaka is ez volt. Valamikor 2kor felkeltem, kimentem kekszert meg felleptem facebookra, hogy valakivel addig beszelgessek, hogy elterlje a figyelmem. Meg most is az agyba vagyok (lehet, hogy nem normalis..ez van). Nagyanyam meg tipikus oregasszony modjara megy oda gunyosan anyamhoz, hogy 'amugy a lanyod meg ejszaka is nyomkodta a telefont, meg meg akkor evett. Nem normalis'' es ez annyira fel tud huzni, mikor elmondtam nekik rengetegszer, hogy mi van, de leszaarjak... Mit tegyek? Ha nem eszek olyankor es fekve maradok azt nem birom ki.

15L

2013. aug. 6. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
valami nem jót eszel, vagy valami probléma van a gyomroddal, de ez az ami nem normális... végülis érthető hogyha nagyanyádnak nem annyira tetszett, bár az hogy azt mondta hogy nem vagy normális, az kicsit durva, főleg ha úgy mondta... a gyomrodat hozd helyre
2013. aug. 6. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nem normális,amit csinálsz. Ha ég a gyomrod, annak oka van, orvoshoz kell menned. Nem lehet, hogy fogyózol, és üres a gyomrod,amikor alszol és sok lesz a sav nálad és azért ég.
2013. aug. 6. 12:45
 3/13 anonim ***** válasza:
12%

Pedig tényleg nem normális az hogy éjszaka kelős közepén kimész édességet enni és netezni. Ez nem rossz gyomorr miatt van hanem a neveletlenséged miatt. Rászoktál erre, és képtelen vagy az ágyban maradni.

Anyád helyében lefekvés után lekódolnám a gépet, hogy véletlenül se tudj netezni, és elmagyaráznám hogy az étkezésed nem jó.. Éjszaka már nem eszünk.. Ilyenkor aludni kell, hogy az agy és a szervezeted tudjon pihenni..

Szokj le az éjszakai zabálásról és netezésről..

2013. aug. 6. 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy refluxod van, amit nem éjszakai étkezéssel kell kezelni. Menj el orvoshoz, ír fel rá gyomornedv-ellenálló tablettát, vagy kivizsgál, hátha más a baj.

Akkor pedig nem lesz azzal probléma, hogy éjszaka kijárkálsz. A nagymamád is békén hagy és az egészségednek is jót tesz hosszútávon.

Egyébként pedig vannak idióta családok, és vannak nemnormális szülők és abnormális körülmények. Az például, hogy együtt alszol (akár csak időnként) 15 éves létedre a nagymamáddal, muszájból. Ameddig fel nem nősz, alkalmazkodj és próbálj meg normális maradni.

2013. aug. 6. 12:50
 5/13 anonim ***** válasza:
43%

Idiótázni mamádat és anyukádat elég erős húzás.

Inkább sétálj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad. Este egyél pár falatot, hogy ne legyen üres a gyomrod éjjel.

Ha mégis fel kell kelned enni, akkor csendben osonj ki, kapj be két kekszet és feküdj vissza, ne állj neki fészbúkozni. Ha fekve nem bírod ki, akkor ülj ki a konyhába és olvass csendben.

2013. aug. 6. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Égő érzékeny gyomornál a nap végén kefírt kell enni kötelezően!!

Vezesd be,akinek tanácsoltam mindnél használt.

Persze orvoshoz is menj nincs e komolyabb.

2013. aug. 6. 12:52
 7/13 anonim ***** válasza:
56%

3., ugy latom a te agyad tegnap nem tudott pihenni! Kinek art ezzel?

Kerdezo, hallgass a 4.-re, vizsgaltasd ki magad! Ha pedig fel kell kelned, akkor kelj fel! Az idiota csaladtagokkal pedig nem lehet mit kezdeni, csak turni, 18evesen meg elköltözni. Az ilyen beszolasokat meg engedd el a füled mellett! Legalabbis en igy csinaltam. A helyzet az, hogy ahol a szülok es nagyszülok a gyereket sokat kritizaljak ott a gyerek egy ido utan vagy idegbeteg lesz, mert folyton azon gondolkozik, hogy mit csinaltam mar megint rosszul, vagy pedig teljesen immunis lesz a kritikara (mint en), es akkor sem halljak meg a kritikat, amikor meg kellene, mert jogos.

Külön tetszenek az ilyen kedves rokonok, akik ilyen helyzetekben a "TE lanyodrol" beszelnek, de amikor kituno bizonyitvanyt hoznak haza, akkor mindjart az "EN kisunokam" leszel.

2013. aug. 6. 13:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is menj el orvoshoz. Néha nekem is ég a gyomrom, akár éjszaka is, ha épp úgy van, de nem rendszeresen. Ez egyértelműen baj.

A többi részére meg... ugyan az öregek szeretnek mindenbe beleszólni...

2013. aug. 6. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta" A.Einstein
2013. aug. 6. 13:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

igen a reflux valószínű.. túl sok gyomor, esetleg epesav... de az is igaz hogy üres gyomornál előfordul, vagy ha nem rendesen eszel, de mondjuk üres a gyomrod, akkor az kellemetlen tud lenni... nem is tudsz úgy igazán alduni. Valami keveset lefekvés előtt egy kis idővel.. nem közvetlenül, hanem egy kicsivel korábban, nem ártana

2013. aug. 6. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!