Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdjek veluk, ha ennyire...

Mit kezdjek veluk, ha ennyire idiotak?

Figyelt kérdés

Szoval, nekem a legnagyobb az agyam es, ha ittalszik nagymamam akkor itt fer el. Nekem pedig ejszakankent egni es fajni szokott a gyomrom ilyenkor ki kell mennem enni, hogy jobb legyen, de van, hogy eltart 1-2 oran keresztul is. Ma ejszaka is ez volt. Valamikor 2kor felkeltem, kimentem kekszert meg felleptem facebookra, hogy valakivel addig beszelgessek, hogy elterlje a figyelmem. Meg most is az agyba vagyok (lehet, hogy nem normalis..ez van). Nagyanyam meg tipikus oregasszony modjara megy oda gunyosan anyamhoz, hogy 'amugy a lanyod meg ejszaka is nyomkodta a telefont, meg meg akkor evett. Nem normalis'' es ez annyira fel tud huzni, mikor elmondtam nekik rengetegszer, hogy mi van, de leszaarjak... Mit tegyek? Ha nem eszek olyankor es fekve maradok azt nem birom ki.

15L

2013. aug. 6. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz, mert tényleg nem normális.

A nagyszülők tényleg szeretnek mindenbe beleszólni, de ebben történetesen igaza volt. Lehet, hogy nem gúnyosan kellett volna mondania.

2013. aug. 6. 13:07
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a normalis valaszokat!

3. Mikor irtam, hogy edesseget eszek? Kepzeld el HAZTARTASI KEKSZET szoktam. Es napkozben is normalisan etkezem, nem fogyozok.

Amugy enis refluxra gondolok. De akkor elmegyek dokihoz. Eloszor a haziorvoshoz menjek?

2013. aug. 6. 13:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Menj hozzá, aztán továbbküld a megfelelő beutalóval.
2013. aug. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!