Nem tudom mit kezdjek. Szerintetek?
Na szal. Apa es anya elvaltak egy vita miatt 2eves koromban. Apa felesegevel, en pedig anyaval elek. Nem reg kaptam egy kisallatot. Nagyon szerettem. Apaek vettek, szoval naluk van a kisallat. Ugy beszeltuk meg, hogy mindig jarok at hozza foglalkozni a joszaggal. Mostanaban nem jott ossze. Tanulok, meg sok az elfoglaltsagom. Egy heten at igergettem hogy megyek at, de nem mentem. Apa mindent ugy intezett hogy haza erjen mire en ott leszek naluk. Ugye nem mentem es megharagudott. + anya bekavart hogy azert nem megyek mert utalok at menni. Pedig ez nem igy van. Imadom apat es nem szeretnem elvesziteni. Mindig sirok, hulye voltam. Segitsetek legyszi surgos le ne. Hogy bekuljek ki vele?
12/F
Mindezt személyesen elmeséled apukádnak.:)
Meg fogja érteni. Ott követted el a hibát, hogy nem hívtad fel, hogy mégsem tudsz menni, mert sok a tanulnivalód.
Apukád számított a találkozásra, mert fontos vagy neki, mert nagyon szeret. Akkor is szeret, ha hibát követsz el. Nem fogod őt elveszíteni. De most uccu neki, és vedd fel a telefont, s meséld el neki, hogy mi történt.
Anyukáddal meg meg kell értetni, hogy ne kavarjon, mert nem a papádon áll ezzel bosszút, hanem rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!