Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal nem terveztünk...

Párommal nem terveztünk babát, de most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Még csak fél éve vagyunk együtt, neki már van három gyereke, nekem még nincs. Én 24 éves vagyok, ő 40

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem akarná a gyereket, akkor meg azon pattognának, tehát mindegy, mit mond itt a kérdező.

Kérdező, ezt az ügyet ti ketten döntsétek el, csak a saját akaratotokat figyelembe véve. A kapcsolatotok részletei nem ránk tartoznak, akármi is lesz a végkifejlet,ezen az oldalon úgyis megtalálják az okot, hogy háborogjanak rajta sajnos, hidd el.

2013. okt. 4. 12:54
 42/55 anonim ***** válasza:
87%

"Mi úgy vagyunk vele, hogy majd lesz valahogy."

Tudatos gyerekvállalás, biztos élet, stabil kapcsolat, jövőkép. Pont erre van szükség. Nálad ahogy látom minden pont maradéktalanul teljesül. Hajrá :S

2013. okt. 4. 13:03
 43/55 anonim ***** válasza:
30%

Ezt a k.va kib.... sok rosszindulatú embert!

Csak az elejét olvastam végig, de a bicska kinyílt a zsebemben.

Kérdező: lehet, hogy félsz, mit fog szólni a párod, de ettől függetlenül le kell ülni mihamarabb és meg kell beszélni vele. Előfordul, hogy akár még gyógyszer vagy más védekezési mód mellett is terhes lesz valaki. Elmondod neki, hogy te szeretnéd a gyereket, megkérdezed, ő hogy áll hozzá. Ezután lehet dönteni. Ha ő nem akarja, te pedig igen, akkor van rá esély, hogy ha a gyerek mellett döntesz, a pasi lép. Ezt neked kell eldönteni, hogy ezek után vállalod-e magadnak a gyereket vagy sem.

2013. okt. 4. 13:09
 44/55 anonim ***** válasza:
35%

Ennyi nő nem esik teherbe MEGFELELŐ védekezés mellett.

Szedtem a bogyót, de szart se ért? Ez mi? Most kezdted? Vagy kimaradt 1-2 szem? Az van, hogy nem tudnak védekezni, aztán jaj becsúszott..szégyen!

2013. okt. 4. 13:11
 45/55 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, hagy érdeklődjek már, amúgy van B terved?

Mi van ha a pasi nem akarja a gyereket? Akkor is megtartod?

Mi van, ha elküld onnan, hol fogsz lakni?

Miből fogod felnevelni, ha úgysem fizet gyerektartást?

És egyáltalán, mit mondasz a gyerekednek 10 év múlva, hol van az apukája?

2013. okt. 4. 14:39
 46/55 anonim ***** válasza:
100%
A sok ember nem rosszindulatú ,hanem realista . NEkem az a bicskanyitogató ,hogy adott egy nő aki terhes lesz és a közvélemény szerint kutya kötelessége megtartani a babát bármi áron . ... Itt most nem a kérdezőről írok ,hanem csak úgy általában . Mindenki maga döntse el tudja e ,akarja -e vállalni a gyereket . Itt csak a kérdezőre (+ a párjára ) tartozik ,mit dönt . Én nem akarom befolyásolni a döntését ,nem mondom márpedig tartsa meg és nem török pálcát felette akkor sem ha elveteti a babát .
2013. okt. 4. 15:41
 47/55 anonim ***** válasza:
47%
Várandós vagyok. Pont tegnap voltam tanácsadáson, ahol várni kellett az orvosra, elég sokat, így beszélgettünk. természetesen a terhességeink kerültek sorba. Voltak ott ketten is, akik védekezés mellett estek teherbe. Az egyik 37 éves, és spirál volt fent neki, ő már 4 gyereket szült, nem akart többet, 13 hetes volt, mikor feltűnt neki, hogy valami nincs rendben. Az orvosa addig csak nyugtatgatta. A másiknak külföldön dolgozik a férje, tablettát szedett, ahogy ő fogalmazott "nem valami gagyi 2-3 ezreset, hanem 11 ezer Ft-ba került minden doboz. A doki azt mondta, hogy a régi jól beváltat már nem írhatja fel, és ezt ajánlotta." Nem hatott neki. 16 hetesen derült fény arra, hogy a vérzéskimaradásnak nem az új tabletta az oka, hanem az új gyerek. El volt keseredve, nem akart kvázi egyedül szülni. Eszembe jutott még egy eset. Kórházban voltam. Volt ott egy kismama, akit úgy szült az anyukája, hogy spirál volt fent neki. Mikor kiderült a terhessége, elvetette a magzatot. Nem vették észre az ikertesót. Ő volt az a kismama, aki a kórházban volt. Szóval annál a nőnél az elmondás szerint a spirál+abortusz maradt hatástalan. Vannak olyan nők, akik védekezés mellett esnek teherbe. Sőt mi több, én úgy tudtam, hogy nem lehet gyermekem. Most mégis 11 hetesek vagyunk. :))
2013. okt. 4. 15:59
 48/55 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mi pont azért, mert úgy tudtuk nem lehet babánk, (miattam) nem védekeztünk.
2013. okt. 4. 16:00
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nem is amiatt támadják "bicskanyitogató stílusban" a kérdezőt, mert terhes lett, hanem hogy egy 3 gyerekes apától, aki nem fizet a meglévő gyereki után sem gyerektartást, pedig az egyik még pici lehet. Szóval nem túl rózsás a helyzete.
2013. okt. 4. 16:18
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Ő már egy meglett ember, sőt, ahogy olvasom, ő már egy NAGYPAPI. Én megérteném, ha nem akarná elölről kezdeni az életét..
2013. okt. 4. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!