Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal nem terveztünk...

Párommal nem terveztünk babát, de most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Még csak fél éve vagyunk együtt, neki már van három gyereke, nekem még nincs. Én 24 éves vagyok, ő 40

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 11/55 Je Veux ***** válasza:
93%

Nem terveztetek babát, ő lehet nem is akar, de te nagyon szeretnél.

Lehet, hogy nem is véletlen az a teherbeesés... :)

Ültesd le és beszéljétek meg. A kérdést pedig nem értem, hiszen pontosan tudod mit akarsz.

Ha az a baj, hogy hogyan mond meg neki, akkor már megkaptad a választ. "Szívem, terhes vagyok."

Nem olyan nehéz ez.

2013. okt. 4. 11:52
 12/55 A kérdező kommentje:

Egy 40 éves pasi egyáltalán nem öreg, volt már 20 évvel öregebb pasim is.

Szóval, hogy mondjam el neki?

2013. okt. 4. 11:53
 13/55 anonim ***** válasza:
96%
Azért a párodnak is van beleszólása ,hogy szeretne-e megint apa lenni + ha esetleg (ne így legyen ! ) nem maradtok együtt egy 4. gyerek után is gyerektartást fizetni ... Beszélgessetek ,ha a párod is szeretné akkor semmi gond ... ez esetben sok boldogságot és jó egészséget kívánok :-) !
2013. okt. 4. 11:54
 14/55 anonim ***** válasza:
61%
Így: Drágám, átvertelek és teherbe estem mert gyereket akarok. Nem érdekel a véleményed, de gyerektartással majd jól lehúzlak.
2013. okt. 4. 11:55
 15/55 anonim ***** válasza:
39%
Az hagyján ő mit szól DE A FELESÉGE????
2013. okt. 4. 11:56
 16/55 A kérdező kommentje:
Milyen felesége???? Gyerektartást meg amúgy sem fizet.
2013. okt. 4. 11:58
 17/55 anonim ***** válasza:

az sok mindentől függ, mondjuk a körülményektől is:

együtt éltek? ő együtt él a 3 gyerekével?

Szerintem nem kell nagy körítés, elég, ha eléteszed a tesztet és közlöd, hogy terhes vagy. Nem biztos, hogy örülni fog, gondolom a másik 3 gyerek is irtó sokba kerül, mert még nem lehetnek nagyok.

2013. okt. 4. 11:59
 18/55 anonim ***** válasza:
tablettát szedtél?
 19/55 anonim ***** válasza:
96%
Ha a 3 gyerekének nem fizet gyerektartást, gondolod hogy a 4.-re fog? Miből fogtok megélni az első 2-3 évben?
 20/55 anonim ***** válasza:
97%
nem fizet gyerektartást? Akkor a tiéddel szerinted fog foglalkozni?
2013. okt. 4. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!