Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal nem terveztünk...

Párommal nem terveztünk babát, de most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Még csak fél éve vagyunk együtt, neki már van három gyereke, nekem még nincs. Én 24 éves vagyok, ő 40

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
37%

Hihetetlen mennyi álszent ember van itt..

Én 2 hónap után lettem várandós a kisfiammal, a páromnak már volt egy 4 éves kislánya akkor. Azóta a kisfiam már másfél éves, a közösen nevelt kislányunk 6, és várom a következő babánkat.

Egy 2 hónapos kapcsolat után...! Igaz én akkor 24, párom 27 volt. De a kor szerintem abszolút nem számít, ha boldogok vagytok. Természetesen nem egy Andi Vajna-Palácsik Timi szindrómára gondolok, mert az már nekem is sok..:)

Lényeg a lényeg, ülj le vele, és puhatolózz, kérdezz rá, hogy ő szeretne-e még gyermeket. A válaszától sokminden függ. Ha igent mond, akkor sima ügy, ha nemet, akkor sem biztos, h veszve van minden, mert ha szeret téged, és nem akar elveszíteni, akkor mérlegeli a helyzetet.

Nem tudom itt mindenki tökéletes családban nevelkedett gondolom, mert pl. egyedülálló anyaként már nem is lenne ember? 24 évesen miért gondoljátok, h nem dolgozik? Ezt nem is értem..

2013. okt. 4. 12:00
 22/55 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként nem sajnálom a pasit, perkáljon csak, húzott volna gumit. A többi módszer nem a legbiztonságosabb, hányszor hallani, hogy nő elfelejtette bevenni, nem hatott a gyógyszer valami miatt, ő is rizikózott.
2013. okt. 4. 12:01
 23/55 A kérdező kommentje:
A két gyereke már felnőtt sőt az egyiknek már gyereke is van. A kisebbik gyereke és az unokája között csak pár hónap külömbség van. Szedtem gyógyszert de sz@rt sem ért.
2013. okt. 4. 12:02
 24/55 anonim ***** válasza:
36%
El is hiszem hogy szedted! Na ezért sem bízok a nőkben.
2013. okt. 4. 12:06
 25/55 anonim ***** válasza:
59%
Több éve szedem és használ... Mondjuk rendesen szedem és nem akarom átbaszni a párom!
2013. okt. 4. 12:06
 26/55 anonim ***** válasza:
76%
40 éves és felnőtt gyereke van unokával?? Tiniterhesség volt? A legkisebb gyerek meg ha jól számolom, igen kicsi? Kisgyerek mellett lépett félre? Most jön megint egy baba? Elvált?
2013. okt. 4. 12:08
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg a pároddal, hogy ő mit szeretne. Te már eldöntötted, hogy megtartod. Tehát vagy szeretné a babát, és együtt felnevelitek, vagy nem szeretné, és egyedül neveled fel.

Én védekezem, mert még nem szeretnék teherbe esni, bár már tervezzük a babát. De tudom, ha mégis becsúszna most, akkor párom lenne a legboldogabb a világon. (Én még kevésbé szeretném mint ő.) Ezt csak tudja már az ember a párjáról, hogy szeretne-e babát most vagy a jövőben, vagy nem.

2013. okt. 4. 12:09
 28/55 anonim ***** válasza:
28%

Gratulálok, 20 évvel idősebb pasid is volt már....Azaz 60?

Hát....

A 40 éves férfi valóban nem öreg még.De hozzád igen!Mindenáron megakarsz fogni magadnak egy nagyapát,akinek már nem kell gyerektartást fizetnie...

Kérdésedre válaszolva:Egyszerűen:Drágám,apává tettelek!

Majd meglátod, örül e neki....ha szerencséd van, igen...

2013. okt. 4. 12:09
 29/55 A kérdező kommentje:

Csak élettársa volt. Honnan tudjam, hogy akar e gyereket?

Amúgy a nagyobbik fia 20 éves.

73%-os! Nagyon szánalmas vagy.

2013. okt. 4. 12:12
 30/55 anonim ***** válasza:
74%
Évek óta tablettával védekezünk, és nem csúszott be baba. Ehhez rendszeresen kell szedni. Ezt neked senki nem mondta?
2013. okt. 4. 12:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!