Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párommal nem terveztünk...

Párommal nem terveztünk babát, de most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Még csak fél éve vagyunk együtt, neki már van három gyereke, nekem még nincs. Én 24 éves vagyok, ő 40

Ti mit tennétek a helyemben?

2013. okt. 4. 11:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
67%
mit fog hozzá szolni? szívem, van három gyereke, nyilván nem tőled, nem terveztettek babát, te megtartod akár akar akár nem... szerinted mit fog csinálni? már három gyereket elhagyott, egy negyediket se lesz neki nehéz, ha nem akarja...
2013. okt. 4. 12:15
 32/55 anonim ***** válasza:
93%
21 -es te a szerencsés kivételek közé tartozol . :-) Én nem minden körülmények közé tartanék meg babát ... (Anyuka vagyok egyébként jómagam is ) A páromnak is lenne beleszólása ,akarata ellenére nem kényszeríteném apaságra .Egyedülállóként pedig nem indulnék neki az anyaságnak ... kivéve ,ha egészségügyi okokból nem lehetne gyermekem többé.(Ez esetben egyedül is bevállalnám ).
2013. okt. 4. 12:15
 33/55 anonim ***** válasza:
61%
Egy párkapcsolatban mindenféléről szoktak beszélgetni, nem csak ágyba bujnak. Tehát megválaszoltam az utolsó kérdésedet.
2013. okt. 4. 12:17
 34/55 Je Veux ***** válasza:
77%

"Szedtél gyógyszert, de szart se ért."

Szerinted ezt ki hiszi el?..

2013. okt. 4. 12:18
 35/55 anonim ***** válasza:
44%
Szívem, az a szánalmas, aki nem tud védekezni! :)
2013. okt. 4. 12:20
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nem tudod, hogy akar-e gyereket. A párok beszélgetnek a jövőjükről. Nem folyamatosan erről, de azért néha ez a téma is felvetődik.
2013. okt. 4. 12:24
 37/55 A kérdező kommentje:
Mi úgy vagyunk vele, hogy majd lesz valahogy.
2013. okt. 4. 12:27
 38/55 anonim ***** válasza:
77%

Szóval: jól átverted a párod, de annyi eszed sem volt hogy előtte többé-kevésbé megtudd, mit fog reagálni. Gratulálok.

Persze, hogy lesz valahogy: ő lelép, gyt-t nem fizet te meg majd szidod a kormányt meg az országot meg a munkáltatót meg mindenkit mert kevés a segély és ebben az országban nem lehet megélni.

2013. okt. 4. 12:30
 39/55 AeonFLUX ***** válasza:
96%
Úgy érzem, hogy 1 fővel ismét nőni fog az egyedülálló anyák népes tábora.
2013. okt. 4. 12:47
 40/55 anonim ***** válasza:
93%
Hát kiugrani a pasi a bőréből nem fog az tuti:DD
2013. okt. 4. 12:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!