Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Minden nap kell takarítani?

Minden nap kell takarítani?

Figyelt kérdés

Anyám folyton siránkozik, hogy ő egy csicska itthon. Csak nem értem, hogy akkor miért kell napi 2x felporszívózni, naponta lemosni a csempét tisztítószerrel.

Ott is felporszívóz, ahol egyikünk sem járkál, még zokniban sem.

Takarításmániás szerintem, engem idegileg már kiborít.. Azért nem segítek neki 4 éve, mert hiába akartam bármit is csinálni, mindig lehordott mindennek, hogy milyen bénán fogom megcsinálni, sose lesz kész, inkább megcsinálja ő.. Ez belém rögzült, hogy sose lehet elég jó az, amit csinálok (hiába csinálom meg tökéletesre, ahogy ő), így már nem is segítek semmit sem.

Aztán meg siránkozik, hogy ő csak egy csicska, szolga itthon, stb. Csak akkor tényleg nem értem, miért nem tud leülni, miért kell napi 2x porszívózni.

2013. szept. 29. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Helyes, mert én lány vagyok, szóval az exem fiú :D

Amúgy igazuk volt az előző kommentelőknek, hagyd rá..tényleg van valami KO odabent.

2013. szept. 29. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Utálják egymást? Kérdés megválaszolva, több nem is kell. Megpendíthetnéd, hogy váljanak el és tényleg MINDENKINEK jobb lesz.
 13/17 anonim ***** válasza:
A 8-asban megadtad az betegség okát. Próbáljatok segíteni úgy, hogy találjon értelmes tevékenységet- például amivel másoknak segíthet, olyat, ami lelkesíti, amit szeret.
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy egy felnőtt nőt nekem kéne rávennem arra, hogy csináljon valami értelmeset, mikor ő is szrt az én fejemre évekig.

Hiába mondok bármit, pl azt, hogy megmasszírozom, ha fáj a háta, mikor olyat válaszol, hogy nem bízik bennem annyira, mert eltörném a hátát.

2013. szept. 29. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:

14 akkor elég rossz minden szempontból a helyzet..

Meg lehet próbálni finoman, óvatosan javítani ezen.

2013. szept. 29. 20:26
 16/17 anonim válasza:
Hát ezren vidd el pszihológushoz s az ad nyugtát és elmehet talán gyógytornára és akkor talán jobb lesz.
2013. szept. 30. 17:26
 17/17 Ravel ***** válasza:

Ha utálják egymást apuddal, akkor nem is kell több okot keresni, mert ez lesz az!

Sajnos sok szülő nem fogja fel, hogyha bennragad egy működés képtelen kapcsolatban akkor azzal a gyerekeknek csak árt.

Mivel manapság elég sok a válás ezért erről a problémáról nem igen beszélnek, pedig egy komoly és valós nehézség a gyerekeknek.

2013. okt. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!