Minden nap kell takarítani?
Anyám folyton siránkozik, hogy ő egy csicska itthon. Csak nem értem, hogy akkor miért kell napi 2x felporszívózni, naponta lemosni a csempét tisztítószerrel.
Ott is felporszívóz, ahol egyikünk sem járkál, még zokniban sem.
Takarításmániás szerintem, engem idegileg már kiborít.. Azért nem segítek neki 4 éve, mert hiába akartam bármit is csinálni, mindig lehordott mindennek, hogy milyen bénán fogom megcsinálni, sose lesz kész, inkább megcsinálja ő.. Ez belém rögzült, hogy sose lehet elég jó az, amit csinálok (hiába csinálom meg tökéletesre, ahogy ő), így már nem is segítek semmit sem.
Aztán meg siránkozik, hogy ő csak egy csicska, szolga itthon, stb. Csak akkor tényleg nem értem, miért nem tud leülni, miért kell napi 2x porszívózni.
Meg minek főz naponta akkora adagokat, hogy 3 napig is ehetnénk, akkor se fogyna el. És ezt minden nap eljátssza, hiába mondjuk, hogy ne főzzön, mert ott van a tegnapi és az tökéletes.
Ma 1 kg csirkehúst adott ki a kutyának, mert én és az öcsém a tegnapiból ettünk, apám nem volt itthon, anyám meg "fogyózik"

Hát tényleg nincs élete.
De múltkor is mondtam neki egy tök jó ingyenes, szabadtéri programot, amire elmehetett volna az öcsémmel. De nem, mert vasalnia kell. Mikor ráért volna másnap is, mert van elég ruhánk..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!