Vannak itt olyanok, akik külföldön élnek, vagy nagyon messze a családjuktól?
Én június közepén költöztem külföldre, nagyon-nagyon messze. Előtte úgy gondoltam, hogy úgysem lesz honvágyam, persze hiányozni fognak szüleim, testvéreim, barátaim, nagyszüleim, de teljesen kibírható lesz majd. Viszont rá kellett jönnöm idővel, hogy ez mégsem olyan egyszerű. Például ott van az alig 2 éves öcsém, Ő hiányzik a legjobban, és eléggé félek attól, hogy mivel ilyen pici, előbb-utóbb "elfelejt" majd. Még nem tudom pontosan, mikor tudok hazamenni. Akik voltak hasonló helyzetben, mit tettek? Hogy győzték le a honvágyat, hogy lett jobb kedvük? Előre is köszönöm a válaszokat!
23/N
Én 18 éve, 400 km-re jöttem attól a helytől, ahol felnőttem. Évente 1-2 szer járok haza.
Van ismerősöm, messze, innen 10 ezer km-re, 10 éve ment el, soha nem jött vissza még látogatóba sem, nem is vágyik, teljesen berendezkedett az ottani életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!